Autor: S. Kostić

02.07.2024.

10:06

Foto: ATAIMAGES

Zabava

Mandin sin i Nelina ćerka upisali glumu: Evo kako izgledaju deca slavnih umetnika koji su krenuli njihovim stopama (FOTO)

Naslednici glumaca Nele Mihailović i Milorada Mandića Mande, krenuli su roditeljskim stopama i postali studenti Fakulteta dramskih umetnosti, na odseku gluma.

Mlade nade domaće kinematografije biće Marta Petričević i Andrija Mandić, koji su se na listi rangirali na 8. odnosno 5. mestu finansiranja iz budžeta ove godine.

Informer

 

Marta je starija ćerka Nele Mihailović.

Marta je na svojim društvenim mrežama podelila trenutak kada je ugledala svoje ime na spisku, nakon čega je organizovala proslavu sa najbližima.

Informer

Nela Mihailović sa ćerkom Martom

Marta je starija naslednica glumice Nele Mihailović i kompozitora Vladimira Petričevića. Popularni par ima još jednu naslednicu Janu, koja je dve godine mlađa.

Andrija je najmlađi naslednik legendarnog Mande.

Najmlađi sin Milorada Mandića Mande i Anje Mandić izrastao je u zgodnog momka, a čini se i pravog džentlmena što će mu umnogome značiti na studijama.

Bio je dečak kada je njegov otac preminuo, a Anja se svim silama trudila da mu ljubavi i nežnosti ne zafali.

Informer

Anja Mandić sa sinom Andrijom

- Rekla bih da ima dosta Miloradovih osobina. Ume vrlo dobro da sluša sagovornika, mnogo se raduje tuđem uspehu i šali se na svoj račun. I naravno sad je u fazi da nekad voli da govorim o njemu, a nekad ne. Uvek me zasmejava ako oseti da sam napeta. I zna da podrži svoje bliske - ispričala je jednom prilikom Anja za medije, piše Kurir.

Zanimljivo je da je gluma Andriji u krvi budući da njegova majka Anastasija, odnosno Anja kako joj je umetničko ime dolazi iz umetničke porodice.

Informer

Anja Mandić

Njena baba je bila glumica, a deda Aleksandar Ognjanović, pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta. Anjina majka, Ognjanka Ognjanović je takođe glumica, a otac Predrag Radojković je bio baletski igrač.

Anjini roditelji su se razveli, pa se njena majka kasnije udala za glumca Miloša Žutića. Tako su Anja i Katarina Žutić odrastale zajedno kao sestre, o čemu su rado i govorile.