01.08.2024.

10:43

Foto: Privatna arhiva

Zabava

Glumica iz serije "Selo gori, a baba se češlja" se predozirala: Pronašli je mrtvu u stanu

U pomenutoj seriji igrala je epizodnu ulogu, a umrla je zbog prekomerne upotrebe droge. Njena majka Ljijana, tek je nakon četiri godine smogla snage da porogovri o gubitku ćerke.

Dok govori o ćerci zastaje joj knedla u grlu, a malo nakon gubitka ćerke, zadesila ju je još jedna tragedija - sin Jovan se udavio u Dunavu.

- Strašno mi je teško, moja bol je ogromna i niko je neće izlečiti dok sam živa. Meni je i sin Jovan odmah za Ivanom otišao. Udavio se u Dunavu, bio je mnogo vezan za sestru i nije mogao nikako da je preboli. Voleli su se i uvek svuda išli zajedno, bili posvećeni jedno drugom. Oboje su sahranjeni u Raškoj, za nepunih godinu dana oboje su otišli - kroz suze je ispričala Ljiljana za medije i dodala:

Informer

 

Pravo da kažem, kako i mogu da budem nakon toga što me snašlo, moja sudbina je teška. Kad bih knjigu pisala, imali bi ljudi šta da čitaju, eto šta me je sve zadesilo. Sad idem na groblje da budem sa decom, spomenici su im jedan do drugog. Dok sam živa, ima da patim i plačem za njima, mnogo mi nedostaju svakog dana. Moja Ivana je bila divna, dobra i pažljiva, svi su pričali da će imati lepu budućnost, volela je i da glumi. Bila je dobra ćerka, znala je baš svaki praznik da mi čestita, rođendan i sve. Sad kad dođu ti neki datumi, mnogo mi je teško, preplačem ih...

Informer

 

Pored dvoje stradale dece Ljiljana ima i sina Ivana, koji nije došao bratu i sestri na sahranu, jer majci nije mogao da oprosti što se nakon smrti oca preudala.

- Imam još jednog sina Ivana. Da vam kažem, on sestri i bratu nije došao ni na sahranu! On je srednje dete i odvojio se od nas, sad me zove samo kad mu nešto treba. Nije hteo da se oprosti od brata i sestre jer sam se preudala u Rašku, to ga je pogodilo. Njihov pokojni otac je mnogo pio, maltretirao decu i mene, teško mi je bilo s njim. Ivana i Jovan su mog drugog muža voleli više nego što su voleli pokojnog oca, dok Ivan nije mogao da ga prihvati. Ostao mi je samo jedan sin, ali, eto, i njega ne viđam.