• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

29.05.2024

10:32

"Ulogu Žote nudio sam dvojici prijatelja, oni je odbili!" Radoš Bajić otkrio koja dva legendarna glumca nisu htela da igraju u "Selo gori, a baba se češlja"

Youtube printscreeen

Kultura

"Ulogu Žote nudio sam dvojici prijatelja, oni je odbili!" Radoš Bajić otkrio koja dva legendarna glumca nisu htela da igraju u "Selo gori, a baba se češlja"

Podeli vest

Na kraju je rolu prihvatio Dragan Gaga Nikolić, i to mu je bio jedan od poslednjih projekata, pre nego što je preminuo u martu 2016. godine.

Radoš Bajić otkriva da ulogu Žote u "Selo gori, a baba se češlja" nije dobio onaj kome je bila namenjena, već kome je suđena.

Foto: ATA Images

Radoš Bajić

Glumac i reditelj ove hit serije priča da je ovu ulogu najpre ponudio svojim prijateljima Bogdanu Dikliću i Lazaru Ristovskom, ali oni su je kategorički odbili!

Foto: Informer

Bogdan Diklić

Na kraju je rolu prihvatio Dragan Gaga Nikolić, i to mu je bio jedan od poslednjih projekata.

- Imao sam veliku želju da u seriji igraju moji drugovi i klasići Bogdan Diklić i Lazar Ristovski. Ali, nisu bili zainteresovani. Kasnije je ulogu prihvatio čuveni Dragan Nikolić - priča Radoš.

Foto: Pedja Milosavljević

Lazar Ristovski

Kad je serija stekla ogromnu popularnost, Ristovski se pokajao i pozvao Bajića.

- "Selo gori, a baba se češlja" najgledanija je serija u istoriji RTS. Neke epizode je gledalo čak tri miliona ljudi! Jednog dana me je nazvao Lazar i molio me da napišem ulogu i za njega, da bi se i on pojavio u ovoj komediji. To sam učinio sa zadovoljstvom i tako sam u seriju ubacio lik Jovana, kojeg je on igrao - priča Radoš.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija