24.08.2024.

08:03

Foto: ATA Images/This and That Productions

Zabava

Srpski glumac o scenama seksa sa 32 godine starijom koleginicom: "Nisam imao problem da snimam intimne scene sa Mirjanom Karanović" (VIDEO)

U središtu ove filmske priče je Mara, uspešna poslovna žena čiji život iz korena menja iznenadna smrt sina jedinca. Kroz odnos sa mlađim muškarcem, ona pokušava da se suoči sa gubitkom i pronađe način da nastavi dalje.

Film obiluje intimnim scenama između dvoje glavnih glumaca, a nakon sinoćne premijere filma na Filmskom festivlau u Sarajevu mnogima je za oko zapalo to što je razlika u godinama između Mirjane i Vučića čak 32 godine.

Vučić je na konferenciji nakon projekcije ispričao da se odlično snašao na setu i da svoj posao doživljava veoma profesionalno.

Informer

 

Mislim da nisam imao problema sa snimanjem intimnih scena, nekako to smatram delom svog posla, nemam strah kada treba da dođe do tih stvari. Profesionalni odnos koji sam imao sa Mirjanom, ne samo u ovom projektu, dosta mi je olakšao stvar. Neke stvari su nastale na samom setu, neke stvari smo dogovarali u hodu. Veliko iskustvo mi je bilo što sam bio deo ovog projekta i svakom mladom biću bih poželeo da radi sa Mirom, jer mislim da je to jako važno. Meni je saradnja sa njom uvek godila i uvek će mi goditi - ispričao je Perović.

Pogledajte trejler za film "Majka Mara":