• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

21.08.2024

14:46

"Očekujem burne reakcije!" Mirjana Karanović u krevetu sa 32 godine mlađim kolegom: Pljušte poljupci i golotinja! (FOTO/VIDEO)

This and That Productions

Kultura

"Očekujem burne reakcije!" Mirjana Karanović u krevetu sa 32 godine mlađim kolegom: Pljušte poljupci i golotinja! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Mirjana Karanović snimila je novi film pod nazivom "Majka Mara" čiju premijeru svi nestrpljivo iščekuju.

Scenario za film napisali su Maja Pelević, Ognjen Sviličić i Mirjana Karanović, dok je saradnik na scenariju bio Srđan Koljević. 

Glavne uloge u filmu igraju Mirjana Karanović (67) i Vučić Perović (35).

Za ženе mojih godina važi da ne bi trebalo otvoreno da pričaju o svojim strastima i željama. Kada žena u ovom životnom dobu pokuša da se oslobodi tradicionalne uloge, mediji i javnost je nazivaju pogrdnim imenima. Zbog toga sam želela da snimim ovaj film i ispričam ovu priču - ističe glumica i dodaje:

Foto: This and That Productions

Mirjana Karanović

Htela sam da ohrabrim druge žene i sve ljude koji osećaju da su zarobljeni u određenim ulogama protiv kojih njihov unutrašnji duh pokušava da se pobuni. Ideja filma "Majka Mara" je da otvori skrivene prostore u ženskom biću, koji šokiraju iskrenošću. Da govorim o potisnutoj strasti prema životu, o Erosu koji daje energiju, a koji je vekovima ograničavan i kontrolisan društvenim pravilima. Želela sam da napravim film o hrabrosti i prihvatanju. Očekujem burnu reakciju i radujem joj se.

Foto: This and That Productions

Mirjana Karanović

Film "Majka Mara" pun je ljubavnih scena između Mare koju glumi Karanovićeva i Milana Živkovića kojeg glumi njen 32 godine mlađi kolega Vučić Perović. Zbog toga, iako film još uvek nije izašao u bioskope izazavao je veliku pažnju javnosti kada je pre tri nedelje objavljen njegov trejler na Jutjubu.

Film će svetsku premijeru imati večeras na Filmskom festivalu u Sarajevu, a kakve će biti reakcije publike ostaje nam da vidimo.

U galeriji na kraju teksta možete pogledati neke od intimnih scena između Mirjane i njenog mlađeg kolege Vučića:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje
Društvo

Mama nisi sama - 720.000 dinara za samohrane roditelje

Fondacija Humana srca je početkom juna pokrenula konkurs „Mama nisi sama“, namenjen svim samohranim roditeljima. Pravo na učešće su imali svi samohrani roditelji, koji su se prijavljivali popunjavanjem obrasca, kao i prilaganjem relevantne dokumentacije i dokaza o statusu samostalnog vršenja roditeljskog, odnosno starateljskog prava.

21.08.2024

15:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!
Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Godinu dana je jeo samo ribu! Otišao po rezultate pa zajedno sa doktorom zanemeo - Šok!

Pol Grinberg, američki pisac i zaljubljenik u ribolov, odlučio je da sprovede nesvakidašnji eksperiment - godinu dana jeo je ribu za svaki obrok. Nakon ovog neobičnog izazova, otišao je na lekarski pregled, a rezultati su bili neočekivani. Doktor je bio posebno zatečen jednim od nalaza, i to ga je nateralo na dodatno razmišljanje.

21.08.2024

15:00

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija