• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

21.08.2024

09:33

(FOTO/VIDEO) Lejdi Gaga iskopirala Silvanu Armenulić! Usijale se društvene mreže zbog svetske pop zvezde, a sve zbog jednog detalja

wikipedia/shutterstock

Showbiz

(FOTO/VIDEO) Lejdi Gaga iskopirala Silvanu Armenulić! Usijale se društvene mreže zbog svetske pop zvezde, a sve zbog jednog detalja

Podeli vest

Lejdi Gaga objavila je novu pesmu i spot za numeru "Die with a smile" koju peva u duetu sa američkom zvezdom Brunom Marsom.

Pesma je za kratko vreme postala planetarni hit, a za samo pet dana video je na Jutjubu pogledalo više od 15 miliona ljudi.

Ceo spot, rekviziti u njemu kao i stajling pop zvezda snimljen je u duhu šezdesetih godina prošlog veka.

Sve to ne bi bilo ništa čudno da mnogi Gagini fanovi u Srbiji nisu primetili da kontorverzna pevačica ima gotovo potpuno istu frizuru koju je nosila Silvana Armenulić.

Foto: Printscreen You Tube

 

Gaga je za potrebe spota stavila ogromnu periku koja je gotovo identična kao Silvanina frizura po kojoj je pored neospornog talenta bila njen zaštitini znak.

Na društtvenim mrežama se uveliko komentariše Gagina frizura i stajling koji mnogi poistovećuju sa Silvaninim: "Gaga zna da su srpske pevačice najlepše", "Imala je na koga i da se ugleda", "Uvek smo postavljali trend  koji se kopira i pedeset godina kasnije", "Gagi odlično stoji Silvanina frizura", samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Foto: Printscreen/Youtube

 

Silvana Armenulić bila je jedna od najistaknutijih pevačica narodne muzike u bivšoj Jugoslaviji. Proglašena je za kraljicom sevdalinki. Svojom pojavom i načinom odevanja napravila je veliku promenu na muzičkoj sceni.

Poginula je 10. oktobra 1976. godine u saobraćajnoj nesreći kada je imala 37 godina.

Pogledajte kako izgleda Lejdi Gaga sa istom frizurom kao Silvana Armenulić:

Pogledajte i Gagin novi spot:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija