• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

18.08.2024

13:18

(VIDEO) Holivudska seks bomba se vozi u “stojadinu”! Evo kako je Hale Beri završila u najpoznatijem jugoslovenskom automobilu

Printscreen/Iks

Showbiz

(VIDEO) Holivudska seks bomba se vozi u “stojadinu”! Evo kako je Hale Beri završila u najpoznatijem jugoslovenskom automobilu

Podeli vest

Holivudske zvezde Hale Beri i Mark Volberg snimili su novi film koji nosi naziv “The Union”.

Ovaj krimi triler premijerno je prikazan na Nerfliksu pre dva dana, a pomenuti američki glumci u njemu igraju partnere. 

Zanimljivo je da je jedna od scena snimana u Hrvatskoj u kojoj holivudske zvezde voze “zastavu 101” u narodu poznat i pod nazivom “stojadin” koji je bio jedan od najpopularnijih automobila u bivšoj Jugoslaviji. 

Mark i Hale u pomenutoj sceni privatnim avionom dolaze u Hrvatsku, a poznati zavodnik obija prvi automobil na koji naiđe, a to je ni manje ni više “zastava” koja se decenijama proizvodila u Kragujevcu.

Kako izgleda pomenuta scena pogledajte u videu na kraju teksta:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija