Autor: S. Kostić

13.09.2024.

14:06

Foto: Printscreen You Tube

Zabava

Marić pao sa bine i povredio glavu! Poznati glumac morao da snima sa šest kopči na glavi!

Poznati glumac koji je u trileru Predraga Gage Antonijevića tumačio lik agenta Lazara Stanojevića doživeo je pre nekoliko godina nezgodu na probi predstave "Lorencačo", zbog čega je završio u bolnici. 

S obzirom na to da je Marić u tom trenutku uporedo snimao i pomenutu seriju, morao je na setu "Službenika" da nosi kapu kako mu se ne bi videli zavoji.

Informer

 

- Milan se povredio dok su išcitavali tekst na probi u Jugoslovenskom dramskom pozorištu. Neoprezno je zgazio na ivicu bine i stropoštao se na pod sa metar i po visine. Glavom je udario u stolice u prvom redu, a njegove kolege su su se baš uplašile i hitno ga odvezle u Urgentni. Tamo su mu pregledali glavu i ušili mu šest kopči. Lekar mu je preporučio mirovanje, ali Marić je iz bolnice otišao pravo na snimanje nastavka serije "Državni službenik" - ispričao je za Informer naš dobro obavešteni izvor. 

Informer

 

Naš sagovornik kaže da je glumac bez obzira na povredu odigrao sve zahtevne scene.

- Zbog vidljivih zavoja na glavi Mariću su u nekim scenama dali da nosi kapu. Takođe, morali su da vode računa i iz kog ugla ga snimaju kada je u zatvorenom prostoru. On se poneo kao profesionalac i sam odradio sve kadrove - otkriva naš sagovornik.

Glavni junak "Službenika" Milan Marić je jednom prilikom za medije objasnio zašto nije želeo dublera u seriji.  

Informer

 

- Sve scene sam odigrao sam, bez kaskadera, iako smo, naravno, i u ovoj sezoni koristili njihovu dragocenu podršku. Volim da igram akciju! Uzbuđuje me rizik i opasnost koje treba savladati i veštine kojima treba ovladati da bi se pojedine scene snimile. Taj adrenalinski udar i naboj me onda "vozi" i podiže mi budnost i tonus i u svim drugim segmentima rada - ispričao je popularni glumac.