Autor: S. Kostić

17.09.2024.

13:30

Foto: printskrin jutjub

Zabava

Ekskluzivne fotografije! Oni su novi Žika i Milan! Počelo snimanje "Žikine dinastije": Čuveni Boba se vraća u kultnoj ulozi, evo kako sada izgleda

Novi budući bioskopski hit nosiće naziv "Povratak Žikine dinastije", a glavnu ulogu tumači Nikola Kojo, koji se vraća u liku Miše Pavlovića, posle više od 30 godina.

Miši u Srbiju dolaze sinovi, u tumačenju mladih Nikole Bruna i Gavrila Ivankovića, koje dugo nije video, jer žive sa Natašom u Moskvi, ali kada stignu momci koji nose imena svojih pradeda - Žike i Milana, počinje nova luda godina, prepuna smeha, avanture, ali i porodičnih vrednosti.

Od starih likova vraćaju se voljena Frau Elza i dragi Boba, odnosno Vesna Čipčić i Vladimir Petrović, uz još neke poznate likove iz prethodnih nastavaka, a sve pod supervizijom Jovana Markovića, tvorca serijala.

Informer

Vladimir Petrović (desno) kao čuveni Boba

Jednu od glavnih uloga odigraće naša poznata manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska, kojoj će ovo biti prva uloga na filmu, uz podršku voljenih domaćih glumačkih imena: Srđana Timarova, Mladena Sovilja, Jova Maksića, Milene Predić, Slobodana Bode Ninkovića, Ljiljane Stjepanović, ali i mladih glumica Katarine Veljović, Tamare Radovanović i Mine Nenadović.

Informer

Vesna Čipčić (u sredini) kao Elza i Vladimir Petrović (desno) kao Boba

U epizodnim ulogama naći će se i Draško i Zoran Anđić. Film će se, pored Beograda i Pančeva, snimati i na atraktivnim lokacijama Zlatibora. 

Producenti filma su Milan Todorović, Ognjen Rakčević, Goran Peković i Jovan Marković, dok je izvršni producent Ivica Vidanović. 

Informer

 

Film je podržan sredstvima Filmskog centra Srbije za sufinansiranje proizvodnje dugometražnih igranih filmova sa komercijalnim potencijalom, dok je kao finansijer tu i platforma Apollon, na kojoj će biti dostupan posle bioskopske distribucije u Srbiji i regionu, ali i širom dijaspore. Novi nastavak Žikine dinastije, bioskopska publika će  moći da pogleda na jesen iduće godine.

Producentske kuće iza ovog ostvarenja su Talking Wolf Productions, Olimp Produkcija, Film i Ton, kao i Cinnamon Films.