Autor: S. Kostić

12.10.2024.

18:47

Foto: ATAIMAGES/printskrin

Zabava

Najveća tajna pesme "Topolska 18"! Nećete verovati ko je stanovao na toj adresi, svi je znate (VIDEO)

Gotovo da nema osobe koja nije naučila čuvenu pesmu "Topolska 18" koja je obeležila ovu komediju.

Numeru je otpevala proslavljena pevačica i glumica Snežana Savić za potrebe snimanja. Ova umetnica u seriji je tumačila lik Maline Vojvodić, u koju se nesrećno zaljubljuje jedan od glavnih junaka Vukašin Golubović.

Njihova kratkotrajna romansa preti da razori njegovu porodicu, a ona sve vreme tiho pati za svojom ljubavlju iz sobe podstanara na adresi baš kao u pesmi "Topolska 18".

Informer

 

Snežana Savić u jednom intervjuu otkrila je ko je živeo na ovoj adresi i zbog čega je scenaristi Siniši Paviću, ova ulica bila značajna.

U Topolskoj 18, živela je Ljiljana Pavić, inače supruga poznatog scenariste, koja mu je tada bila pomoćnica u pisanju scenarija.

- Ljiljana Pavić je živela u toj ulici tokom studentskih dana - rekla je Savićeva jednom prilikom.

Informer

 

Siniša Pavić je svoju izabranicu upoznao u mladosti, ona ga je odmah osvojila svojom iskrenođću i domišljatošću.

Informer

Siniša Pavić

- Ljiljana je bila i lepa i izuzetno zgodna devojka. Na taksi stanici vozači su trubili za njom. Ali se uskoro pokazalo da u njoj ima i onog nečeg što sam mislio da više neću naći. Najpre se pokazalo da ne ume da laže. I kad bi pokušala, brzo je odustajala. Nije joj išlo. Onda sam otkrio da se iza njene ranjivosti krije velika snaga volje, da će i veliku ljubav preboleti ako nije obostrana - ispričao je jednom prilikom Pavić.