17.06.2019.

22:20

Foto:

Zabava

POZNATA PEVAČICA OTVORILA DUŠU: Rekli su mi da ne mogu da imam decu, ali ja VERUJEM U ČUDA!

 - Uvek sam bila neko ko je otvoren i iskren. Pre četiri, četiri i po, pet godina, dijagnostkovali su mi tu bolest. Ta potvrda lekara me bacila u očaj. Rekli su mi da ne mogu da imam decu, al ja ne verujem u to. Verujem u čuda. Nisam odustala - rekla je pevačica.

Објава коју дели J E S S I E . J (@jessiej) дана 5. Јун 2019. у 12:52 PDT

Dodala je kako je poslednje četiri godine mnogo radila na sebi pa je promenila ishranu i način života. Četiri je godine bolest držala u sebi, odnosno, samo njeni najmiliji znali su za njenu neplodnost, sve do prošle godine.

(FOTO) GLUMICA PROŽIVLJAVA NAJTEŽE DANE! Sin joj zbog bolesti obrijao glavu: Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom detetu!

U emotivnom govoru u londonskoj koncertnoj dvorani Royal Albert Hallu najpre je otkrila s kakvom se bolešću bori, a potom je otpevala pjesmu "Four Letter Word" koja govori o tome.

Објава коју дели J E S S I E . J (@jessiej) дана 30. Мај 2019. у 3:28 PDT

Објава коју дели J E S S I E . J (@jessiej) дана 9. Мај 2019. у 6:15 PDT

- Znala sam da će to pomoći ženama i muškarcima koji se bore s neplodnošću. Već samo to što neko poznat o tome javno govori može pomoći onima koji ne znaju kako uopšte da započnu razgovor o tome - istakla je.

Tagovi: