• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

17.06.2019

13:08

(FOTO) GLUMICA PROŽIVLJAVA NAJTEŽE DANE! Sin joj zbog bolesti obrijao glavu: Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom detetu!

Showbiz

(FOTO) GLUMICA PROŽIVLJAVA NAJTEŽE DANE! Sin joj zbog bolesti obrijao glavu: Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom detetu!

Podeli vest

Holivudska glumica Selma Bler (46) pre nekoliko meseci obelodanila je da joj je dijagnostikovana multipla skleroza, a nedavno je na Instagramu objavila fotku na kojoj joj sin, Artur Seint, pomaže da obrije glavu

 - Ljudi. Vraćam se korenima. Imam zen bricu koji još uvek kaže šu*ak kad god mu se ukaže prilika. Volim ga - napisala je glumica pored ove objave, a dobila je brojne komentare podrške i ohrabrenja.

 

 

Inače, Selma je kosu obrijala jer kako je sama rekla "teško je imati kosu kada ne možeš da podigneš ruke dovoljno visoko da se očešljaš".

 

 

(FOTO) NOVA LJUBAV TOMA KRUZA TAKOĐE PRIPADNICA SAJENTOLOŠKE CRKVE! Glumcu ukrala srce zvezda jedne od najpopularnijih serija!

Glumica je konačnu dijagnozu dobila u avgustu prošle godine, i to nakon godina i godina patnje od brojnih simptoma kojima nikako nisu mogli da pronađu uzrok.

 

 

Glumica se odrekla svoje karijere zbog bolesti, a kaže da je ona udaljava i od sina.

 

 

- Ovo je istina. Loše mi je. Povraćam i sve ono što nije pristojno javno govoriti. Moj sin je pobegao. Od mene. Trebalo je da ga odvedem u školu. Lekarski tretmani su uzeli svoje. Moram da izdržim sve ovo. Svi mi. Ovo će proći. Ovo je poruka svim majkama i očevima koji gledaju svoju decu koja boluju i nadamo se da će biti bolje. Uz vas sam. Drago mi je što se ovo događa meni, a ne mom detetu. Više ni ne mogu da zamislim da se osećam bolje. #roughday. A još uvek je jutro. Preživećemo. #realitycheck - napisala je glumica u naletu očaja pre mesec dana.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija