12.08.2019.

11:34

Foto:

Zabava

(VIDEO) I DŽORDŽ KLUNI UVUČEN U SKANDAL VEKA! Ljubavnica Džefrija Epstajna hvalila se SEKSOM U TOALETU sa glumcem

Maksvelova se, inače, sumnjiči da je podvodila mlade devojke i devojčice američkom pedofilu Džefriju Epstajnu, koji je pronađen mrtav u svojoj zatvorskoj ćeliji u Njujurku u subotu.

Žislen Maksvel se, navodno, hvalila kako je oralno zadovoljavala holivudsku zvezdu u toaletu. 

Klunija je u skandal koji već danima potresa američku, a i svetsku javnost, uvukla bivša Epstajnova "seks robinja" Virdžinija Roberts zapisavši to u svojim memoarima, koje je obnarodovao njujorški sud samo dan pre smrti milijardera u zatvoru, javlja San. 

SKANDAL VEKA U AMERICI: MILIJARDER PEDOFIL UBIJEN U ZATVORU?! Među sumnjivima KLINTON I TRAMP!

Virdžinija piše kako se Maksvelova hvalila time još 2001. tokom jednog putovanja, koje je kulminiralo njenim upoznavanjem sa princom Endrjuom, prijateljem Epstajna, koga teoretičari zavere čak i sumnjiče za njegovu smrt.

- Volela je da hvali svojim seksualnim podvizima. I jednom prilikom mi je sa ushićenjem pričala o tome kako je pušila Džordžu Kluniju u jednom toaletu na nekoj zabavi- zapisala je Virdžinija. 

Nije još jasno kada se taj "incident" između Maksvelove i holivudskog zavodnika desio, međutim San ističe da nema naznaka da je Kluni, na bilo koji način, bio umešan u seks sa maloletnicama ili da je bio deo orgija koje je Epstajn organizovao. 

Publicista Džordža Klunija, koji je oženjen sa Britankom Amal Kluni, nije želeo da komentariše ove navode.

Tagovi: