28.08.2019.

20:29

Foto:

Zabava

(FOTO) KOD NJEGA SE JEDE ZA DŽ! Popularni pevač otvorio restorane za beskućnike!

"Soul Kitchen" je ime neprofitne organizacije koju je osnovao američki pevač i vođa rok grupe "Bon Jovi" Džon Bon Džovi. Ne postoje cenovnici, a plaćanje računa je neobavezno. Oni koji su u mogućnosti mogu da ostave 20 dolara, dok oni koji nemaju sredstava mogu da jedu besplatno, a kasnije mogu da volontiraju u kuhinji. 

A post shared by Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen) on Oct 28, 2017 at 10:09am PDT

Moto restorana je zbog toga: "Svi su dobrodošli za naš sto!" Prvi ovakav restoran otvoren je u oktobru 2011. godine u Nju Džersiju, u kome je rođen Bon Džovi. Drugi restoran je otvoren 2016. godine, u području koje je nastradalo od udara uragana Sendi.

A post shared by Soul Kitchen (@jbjsoulkitchen) on Jan 23, 2019 at 9:43am PST

- Naša misija je oduvek bila da utičemo na pozitivne promene i da se bavimo pitanjima gladi i beskućništva. Na našem meniju nema cena. Dakle, ako ste u mogućnosti vi ćete učestvovati u našem radu: možete da brišete stolove, perete suđe ili radite u našim baštama- objasnio je pevač.

Rezervacija ne postoji. Kako ko dođe, tako se seda po redu, pa možete da dobijete mesto pored potpunog stranca, što doprinosi toploj i prirodnoj atmosferi.

BON DŽOVI: Jezivo je što živimo u svetu u kom je Kim Kardašijan popularna!

Na meniju su uvek tri glavna jela, inspirisana američkom kuhinjom, a meni se menja svakih 10 dana. Prvo jelo se sastoji od supe ili salate. Glavno jelo se pravi sa belim ili crvenim mesom ili ribom, ali dostupne su i vegetarijanske opcije. Na kraju tu je desert, koji se razlikuje od sezone. Obroci su pripremljeni od organskih sastojaka uzgojenih u bašti restorana.

Tagovi: