• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net/informer.rs

31.10.2018

09:12

BON DŽOVI: Jezivo je što živimo u svetu u kom je Kim Kardašijan popularna!

Showbiz

BON DŽOVI: Jezivo je što živimo u svetu u kom je Kim Kardašijan popularna!

Podeli vest

Američka rok zvezda Džon Bon Džovi komentarisao je današnje moderne zvezde, a na najvećem udaru našla se starleta Kim Kardašijan

Pedesetšestogodišnji pevač Džon Bon Džovi na "E!" kanalu kazao je da je zgrožen činjenicom da je Kim Kardašjan postala slavna. 

 - Misilim da je jezivo što živimo u tom svetu i mogu da vam kažem da nisam dao 60 sekundi svog života onima iz kuće Kardašijan. Čak ne znam ni njihova imena, ne gledam njihom šou, to nije za mene - kazao je u emisiji The Sunday Project. 

Pevač, koji se proslavio muzičkim albumom "Slippery When Wet", u daljem toku razgovora je otkrio da je nedavno čuo za Kim, kazavši da jedini način na koji je ona postala poznata je video-snimak seksa iz 2007. godine. 

Foto: APfoto



 - Šta će biti u njenoj autobiografiji? "Napravila sam pornić i pogodi šta? Postala sam poznata -  dodao je Džovi. 

Upravo zbog toga, muzičar je imao savet za sve mlade ljude koji želi da postignu uspeh i slavu: 

"Idite i napišite knjigu, slikajte, studirajte, pevajte, svirajte…"

Kim Kardašijan, koja ne propušta priliku da javno odgovori na negativne komentare i prozivke, još nije prokomentarisala Džovijevo izlaganje. 

Kako god, ona je nedavno govorila o svom video-snimku seksa, kao i uticaju koji je imao na njen život. 

- Jednom kada prođete kroz to i obavite razgovore s roditeljima i svima pred kojima se osećate posramljeno, mislim da dođete do tačke kada shvatite da morate da se nosite sa tim i da nastavite dalje. Svi se na drugačiji način suočavaju sa određenim stvarima, ali ja nemam mentalitet žrtve, to nikada nije bio moj karakter. Uvek sam bila pobednik - 'Mogu da prođem kroz ovo, i neću da dozvolim da me to definiše' -  zaključila je starleta.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Magazin

Džet set

Srbija