04.11.2019.

12:03

Foto:

Zabava

POPULARNI MUZIČAR SMUVAO 15 GODINA MLAĐU FITNES INSTRUKTORKU Zbog fatalne plavuše mu preti borba za 90 MILIONA FUNTI

Par se u tajnosti razišao još prošle godine, ali nisu pokrenuli i sudski proces razvoda. Mediji su tek nedavno došli do saznanja da Brus već ima novu izabranicu, kao i da živi sa njom.

Reč je o 15 godina mlađoj fitnes instruktorki Leani Dolči, koja je ujedno i jedan od najvatrenijih fanova ove grupe. Muzičar i atraktivna plavuša trenutno žive u njenom domu u Parizu.

OLGA ODANOVIĆ OŠTRO KRITIKOVALA MLADE NARAŠTAJE: Danas su devojke mnogo agresivnije od muškaraca i VULGARNIJE! (VIDEO)

- Leana je oduvek bila superfan Ajron Mejdena, pratila ih je svuda već skoro 10 godina. Ona i Brus su se zbližili tokom protekle godine, a upoznala je čak i njegovu decu. Pedi je trenutno u Južnoj Americi, treba joj da se malo izoluje od svega - rekao je uzvor za "Dejli Mejl".

U nedavnom intervjuu i sam Brus je potvrdio da živi u Parizu "sa svojom devojkom".

Ako bi on ili Pedi podneli zahtev ra razvod, slavni 61-godišnjak bi morao da se suoči sa podelom imovine vredne 90 miliona funti.

PROBLEMI I POSLE RAZVODA! Anđelina Džoli GUBI BITKU ZA STARATELJSTVO nad decom koju ima sa Bredom Pitom?! Razlog je...

Podsetimo, tokom 2015. Dikinson je bio na ivici da se oprosti od pevačke karijere, kada mu je dijagnostikovan karcinom grla i nakon što su mu pronađena dva tumora na jeziku.

Muzičar je tada tokom devet nedelja prošao kroz 33 seansi hemoterapije, dok ga je upravo Pedi aktivno negovala u njihovoj kući u Londonu. Već posle šest meseci pevač je dobio ovu bitku, a o svojim iskustvima sa bolešću govorio je otvoreno u nekoliko navrata.

- Život se živi sada, svakog minuta, svake sekunde, odmah - rekao je Dikinson nakon bolesti, dodavši da je potpuno promenio način na koji doživljava svet oko sebe i svakodnevicu.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Tagovi: