• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.11.2019

21:46

OLGA ODANOVIĆ OŠTRO KRITIKOVALA MLADE NARAŠTAJE: Danas su devojke mnogo agresivnije od muškaraca i VULGARNIJE! (VIDEO)

Showbiz

OLGA ODANOVIĆ OŠTRO KRITIKOVALA MLADE NARAŠTAJE: Danas su devojke mnogo agresivnije od muškaraca i VULGARNIJE! (VIDEO)

Podeli vest

Glumci koji su osvojili gledaoce svojim likovima u seriji "Crveni mesec" bili su gosti u emisiji "Magazin In"

Serija "Crveni mesec" predstavlja neko drugačije vreme, drugu istorijsku epohu, glumica Olga Odanović je objasnila koliko su danas mladi potpuno drugačiji nego u prošlosti.

SVE SRPSKE DUNJE ZAVRŠAVAJU U RAKIJI! Hoće li nešto PRETEĆI ZA SLATKO?


- Žene su tada bile mnogo suzdržanije, danas su devojke mnogo agresivnije od muškaraca. I vulgarnije. Ja ne volim da koristim tu reč jer mi je žao da to kažem, ali je pre bilo drugačije. Mladi danas nađu nekog, vrlo brzo se raziđu, nemaju vremena ni za šta. Strašno. Meni to ne prija - sasvim otvoreno je pričala Olga.

POGLEDAJTE VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
SS

pre 4 godine

U pravu je glumica,samo one ne prihvstaju nikakvu kritiku,a savet pogotovo.Pre treba kritikovati roditelje koji ih štite,podržavaju i nemaju pojma gde im se deca kreću.

Eto

pre 4 godine

Draga gospodjo, kakve de**le majke vec generacijama prave od momaka, devojkama i ne ostaje nista drugo!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija