22.02.2020.

17:32

Foto:

Zabava

(FOTO) ZALUDELA JE SVET ZANOSNIM PLESOM U SPOTU "DESPASITO"! Evo kako danas izgleda OVA LEPOTICA!

Prošle su tri godine od objavljivanja planetarno popularnog hita "Despacito" Luisa Fonsija. A kada se pojavio spot, gledali su ga i oni kojima se pesma nije svidele i to samo zbog lepe portorikanske misicu Zulejku Riveri.

Njoj se život nakon uloge u spotu potpuno promenio, a manekenka je u međuvremenu rodila sina, ali se i razvela od NBA košarkaša Hose Huana Barea.

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on Jan 24, 2020 at 9:17am PST

Manekenka je osim lepote, neodoljivog šarma i zanosne figure u spotu pokazala i plesačko umeće čime je zaludela mnoge muškarce širom sveta.

(FOTO) BRITNI SPIRS POLOMILA NOGU - objavila sliku iz BOLNIČKE POSTELJE! Dečko je sve vreme uz NJU, otkrio šta se tačno desilo


Ona trenutno radi kao kao model i voditeljka. Međutim, seksi Zulejka se bavi i fitnesom, a koliko se posvetila ovom poslu govori i činjenica da je sama smislila specifičan način vežbanja za dame koje imaju preko 30 godina, a njen program se zasniva na kardio vežbama i posebnom režimu ishrane.

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on Jun 10, 2019 at 1:13pm PDT

Pesma "Despacito" 2017. godine oborila je sve rekorde na digitalnoj platformi Youtube, a ona je i danas na tronu, kao pjesma sa najviše pregleda.

BIVŠI MUŽ MI NIJE PLATIO DUGOVE! Pamela Anderson otkrila koliko ZARAĐUJE MESEČNO



Zahvaljujući ovoj pesmi, Luis Fonsi oborio je čak sedam Ginisovih rekorda.

A post shared by Zuleyka Rivera (@zuleykarivera) on Dec 7, 2019 at 6:19am PST

Tagovi: