• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: daily mail

22.02.2020

15:37

BIVŠI MUŽ MI NIJE PLATIO DUGOVE! Pamela Anderson otkrila koliko ZARAĐUJE MESEČNO

Showbiz

BIVŠI MUŽ MI NIJE PLATIO DUGOVE! Pamela Anderson otkrila koliko ZARAĐUJE MESEČNO

Podeli vest

Pamela Anderson tvrdi da ja je od producenta Džona Pitersa, s kojim je bila 12 dana u braka, dobila 100.000 dolara i demantovala tvrdnje svog bivšeg muža da joj je otplatio dugove

Bivša Plejboj zečica kaže da joj ne treba niko kako bi platila svoje račune.

(VIDEO) SAMO 12 DANA NAKON TAJNOG VENČANJA! Razvodi se Pamela Anderson!

PAMELIN bivši muž OTKRIO pravi razlog RAZVODA posle samo 12 DANA!

 - Ne treba niko da mi plati račune, posedujem kuću od 10.000.000 dolara u Malibu koloniji koja se izdaje gotovo dve godine, a naredne 3 do 5 godina izdavaće se za 40.000 dolara mesečno. To je pokriva više od mojih računa i troškova -  rekla je Andersonova i dodala:

"Imam ugovore i druge poslove. Taj novac sam uložila u svoj projekat. Oduševljena sam što ću novac uložiti u zajednicu. Sva moja ušteđevina, sav dodatni novac koji zaradim ide ovde ili u moju fondaciju."


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija