Autor: Informer.rs

22.06.2020.

15:52

Foto:

Zabava

ESTRADA SE TRESE! Katarina Grujić dobila LAVINU KOMPLIMENATA - Uporedili je sa Elizabet Tejlor zbog OVOGA, pa rekla: ''NEĆU DA SE MUVAM!''

Muzička zvezda Katarina Grujić ponovo je šokirala svoje fanove! Ona je tačno u podne na društvenoj mreži instagram objavila fotografiju na kojoj izgleda kao glumica takozvanog "Zlatnog holivuda", a među komentarima moglo je da se vidi da neodoljivo podseća na Elizabet Tejlor, Vivijen Li i Sofiju Loren.

PODIGLA NOGU NA PULT, OBLA G*ZA U PRVOM PLANU! Lidija Vukićević usred butika uradila OVO! Raspalila MAŠTU - riba i po i u ŠESTOJ DECENIJI! (FOTO)

Ona pored jake i neobične šminke, na glavi nosi turban, dugačke rukavice i zlatni korset! Na fotografiji je pisala jasna poruka:

NAPOKON DRŽI SINA U NARUČJU! Sandra Obradović se suočila sa najvećim BOLOM, ova poruka KIDA SRCE! (FOTO)

Kako saznajemo, ovo je najava za Katarinin novi hit singl "Neću da se muvam" za koji je nedavno snimila viskobudžetni spot u režiji talentovanog fotografa Miomira Milića.

- Bilo je sjajno na snimanju! Radili smo dva dana, na nekoliko lokacija, uključujući i studio. Za ovu sjajnu šminku pobrinuo se Bojan Vukadinov, a za frizuru Peđa Božić. Spot je u finalnoj montaži, a ja jedva čekam da ga publika vidi i čuju pesmu - rekla je kratko Grujićeva.