• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.06.2020

14:15

PODIGLA NOGU NA PULT, OBLA G*ZA U PRVOM PLANU! Lidija Vukićević usred butika uradila OVO! Raspalila MAŠTU - riba i po i u ŠESTOJ DECENIJI! (FOTO)

Showbiz

PODIGLA NOGU NA PULT, OBLA G*ZA U PRVOM PLANU! Lidija Vukićević usred butika uradila OVO! Raspalila MAŠTU - riba i po i u ŠESTOJ DECENIJI! (FOTO)

Podeli vest

To ne može svako!

Glumica Lidija Vukićević je u šestoj deceniji života, ali je to ne sprečava da trenira i vodi računa o svom izgledu.

BRUTALNA PROZIVKA! Lidija Vukićević URNISALA Anabelu: "LOŠA JE MAJKA, ŽAO MI JE LUNE, UŠLA JE DA OPERE SEBE" - Šoook!

Svoju vitku figuru Lidija često ističe u prvi plan. Tako je bilo i ovog puta, kada je Instagram "zapalila" novom fotkom.

Foto: printscreen instagram/vukiceviclidija

Usred butika u Sarajevu, Vukićevićeva je podigla nogu, stavila je na pult i ponosno istakla zadnjicu i duge noge.

Ona je pazarila nove farmerke koje joj stoje kao salivene. Komentari samo pljušte, a fanovi joj pišu da izgleda za DESETKU!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija) on Jun 21, 2020 at 11:31am PDT

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Samosvesna građanka

pre 3 godine

Baka Lidija je toliko u tesnim farmerkama stegla i utegla stomak, pa joj du*pe izgleda ko palačinka. Verovatno joj ponestalo novca i zato se takvim pozama preporučujue mladim dobrostojećim muškarcima.

zoran

pre 3 godine

Zgodniji je urednih Informera od nje - kažu neki momci.

Ljuba

pre 3 godine

Nista jezivije i odvratnije nema nego kada se zena ne ponasa u skladu sa svojim godinama. Ok Lidija izgleda super utegnuta i zategnuta..svaka cast ali puciti usta..trciti d*pe..izbacivati si*e po Instagranu kao klinke od 17..18..20god. Dno da nema dalje...!!!

Jovo

pre 3 godine

Umjesto daprede dzempere unucima ili veze goblene ko i svaka normalna baka ona postidjuje svoje sinove koji ce imati zbog toga psiholoske probleme

Zoka

pre 3 godine

Lidija se svuda javno deklarise i predstavlja se kao kao riba, sad se odvazila i pocela da se predstavlja kao RIBETINA. Biti riba i ribetina moze svako jer za svaku serpu ima poklopac, svaka zakrpa nadje svoju krpu, biti dama ne moze svako samo dame sa dostojanstvom i mozgom u glavi. Meni da ponude sve ribe i ribetine ja bih odbio jer biti sa njima se moze platiti pa klatiti a damu moras osvojiti i postovati.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija