28.12.2020.

08:52

Foto:

Zabava

KELI BRUK NE ŽALI za prošlošću: Kad sam bila u NAJMRŠAVIJOJ fazi BILA SAM JADNA! /FOTO/

Kad je britanska glumica, TV voditeljka i model Keli En Parsons, poznata kao Keli Bruk, davne 2005. godine u izboru FHM-a u 25-oj godini proglašena najprivlačnijom ženom na svetu, bilo je mnogo onih koji su sumnjali da će dugo držati tu titulu.

Njena visina je 168 centimetara, a bila je poznata po merama 99-63-91.  Figura joj se s vremenom promenila i ugojila se nekoliko konfekcijskih brojeva. Isprva nije ni primetila višak kilograma, kako sama kaže, već su joj na to ukazali fotografi. Na crvenom tepihu su je molili da uvuče stomak i da tako ostane dok ne uspeju da snime fotografiju. 

Isprva je bila u šoku, kako je ispričala za magazin Hello, ali to ju je i probudilo. Tada se bila približila broju 44 i od onda je ponovno počela da radi na svom telu. Danas nosi broj 40 i kaže da se sad najbolje oseća.

- Razdoblja mog života u kojima sam bila najmršavija bila su i ona u kojima sam se osećala najgore - otvoreno je priznala u nedavnom razgovoru za The Sun.

Nekad velika obožavateljka društvenih događanja, Keli je glamurozne haljine zamenila udobnim trenirkama i pidžamama mnogo pre pandemije korona virusa.

Sada 40-godišnjakinja, ona i njen francusko/italijanski dečko Džeremi Parisi (35) s kojim je u vezi četiri godine žive u Londonu gde Keli ima redovan posao voditeljke na radiju.

- Uvek sam znala da ću se smiriti. Jednostavno mi je dosadilo i privlačila sam pogrešne ljude i pogrešne vibracije. Ne bih rekla da živim dosadno, ali sada iz različitih stvari dobijam radost. Volim svoj vrt, da odlazim na posao, šetam svog psa Tedija, volim svog dečka i volim da kuvam. To je samo stvar starenja - kaže ona.

U karantinu je, baš kao i svi, jela

- Zatvaranje kod kuće sve nas je nekako prisililo da se zaustavimo i razmislimo šta nam je u životu važno. Puno sam radila od kuće, kuvala i jednostavno postojala, umesto da sam uvek negde jurila. Dugo sam se osećala kao da sam na ludoj traci za trčanje u kojoj se ponekad sve svodi na zarađivanje i trošenje novca - rekla je.

Dodala je kako, u takvim situacijama kad smo zatvoreni kod kuće postoje dva tipa ljudi. Prvi su oni koji paze na liniju, a drugi oni koji će pritom kupiti pekač za picu, aparat za sladoled... Ona je, svakako, među ovim poslednjima.

- U struku mi odgovora konfekcijska veličina 38, a oko grudi i zadnjice oko 40, i realno to je ono s čime se najbolje osećam. Neka od najmršavijih vremena u životu bila su mi najjadnija. Kad sam 2007. godine izgubila oca, imala sam 50-ak kilograma. Nikad više ne želim ni da izgledam ni da se osećam tako - priznala je.

Prihvatanje sebe stiže s godinama

Iako nije oduvek prštala od samopouzdanja, Keli otkriva kako godine zaista donose nešto dobro - a to je prihvatanje sebe onakvim kakav jesi.

- Ne opterećujem se s time da li mi je zadnjica prevelika ili imam novu boru. Želim da izgledam lepo, osećam se dobro i budem najbolja verzija sebe, ali ne želim da izgledam kao 20-godišnjakinja, želim da izgledam dobro za 40-godišnjakinju, što i jesam - poručila je.

VODITELJKA GRUDI ISTAKLA U PRVI PLAN! Dragana Kosjerina se u OVOM izdanju pojavila pred KAMERAMA - evo kako IZGLEDA! /FOTO/

Priča LEPE VODITELJKE je ODA LJUBAVI: Muž me drži kao MALO VODE NA DLANU!

Tagovi:
ispovest kilogrami Keli Bruk karantin