• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ljubav&Zdravlje/Jelena Živković

27.12.2020

16:06

Priča LEPE VODITELJKE je ODA LJUBAVI: Muž me drži kao MALO VODE NA DLANU!

Showbiz

Priča LEPE VODITELJKE je ODA LJUBAVI: Muž me drži kao MALO VODE NA DLANU!

Podeli vest

Moji roditelji su svoj život podredili mojim željama, a Miljan se priključio u taj tim i sve svoje navike, obaveze usmerio ka meni. Cilj mu je da me usreći, a u tome uspeva svaki dan, kaže voditeljka TV Prva Ksenija Bujišić

Voditeljka nove emisije na TV Prva "Šok tok" iskreno je srećna što je deo tima ovog gledanog magazina. Znamo je kao devojku koja nam je svako jutro govorila kakvo nas vreme čeka, a sada se zabavlja i uživa radeći emisiju o poznatima. Mlada Ksenija Bujišić ne ume da sakrije sreću što radi ono što voli, što ima divnog muža, ćerkicu Loru... Njena priča za Ljubav i zdravlje je prava oda ljubavi, optimizmu i lepoti života, ma šta nam on donese...

Kako izgleda sada vaš radni dan kada ste u emisiji "Šok tok", a ne u informativi? Bar ne morate više rano da ustajete...
- Ta rečenica u vezi s ustajanjem je uglavnom prva reakcija moje okoline na novo radno zaduženje. Međutim, koliko god nekom zvučalo nemoguće, ja sam se navikla na to ustajanje u pola pet. Sada je situacija potpuno drugačija i još uvek se prilagođavam na novi ritam. Jako mi je neobično što uveče ne žurim na spavanje i što se sada sa posla vraćam u vreme kada sam, donedavno, odlazila u krevet. Karijeru sam počela kao član zabavne redakcije i to je jedan dinamičan posao, ali mi trenutno deluje kao još veći izazov, jer su mi teme vezane za informativu bliže i nešto što privatno pratim. Zanimljivo je iskočiti iz svoje zone komfora i plivati starim-novim vodama. Po rejtingu koji do sada beležim rekla bih da dobro plivam iako sam u zabavu došla iz potpuno druge priče.

 

 

"Sopranovi" i Čola


Da li ste fan neke serije i koje?
- Obožavam serije i ranije sam bila u stanju da ceo dan i celu noć gledam samo da što pre završim sezonu. Trenutno, po stoti put zaredom, gledam "Sopranove", jer je moj muž veliki fan, pa mu pravim društvo iako oboje sve znamo napamet.
Ko vam je omiljena pevačica ili pevač? Koga volite da slušate?
- Volim da slušam sve, nijedan žanr mi nije stran, ali sve zavisi od raspoloženja. Zdravko Čolić i Dino Merlin su uvek glavni na mojim plej-listama.

Da li je prelazak u zabavni program bila vaša želja oduvek?
- Sve se desilo odjednom i skroz neplanirano. To je bila želja menadžmenta televizije, a ja sam je doživela kao novi izazov u karijeri. Ne plašim se novih koraka, naprotiv, mislim da je to najbolji način da čovek pruži maksimum i svakog dana gledaocima da bolju i kompletniju verziju sebe.

Šta je ono što vam se najviše dopada da radite za emisiju? U čemu najviše uživate?
- Televizija je posebna čarolija. Svaki segment ima svoju draž i vrstu adrenalina koja vas pokreće. Često kažem da to nije moj posao, već život i mislim da nema većeg benefita nego raditi nešto što voliš. Imam tu privilegiju i blagoslov. I tako se i ophodim prema poslu. Ono sto najviše volim jeste osećaj zadovoljstva kada posle višesatnog rada sa kolegama dobijemo pohvale. To je nešto za šta se živi i radi.

 

 

Da li ste poželeli da se ponovo nađete i pred filmskim kamerama? Igrali ste u filmu "Sedam i po"... Da li se sećate tog iskustva?
- Posebno sam ponosna na ulogu u tom filmu. Sa deset godina sam dobila priliku da igram sa velikim imenima. To je jedno od najlepših iskustava koje sam imala i uvek se rado sećam, mada moram priznati da ste me malo zatekli sa pitanjem... Nisam razmišljala u tom smeru, ali svakako da sam uvek za. U slučaju da je priča filma nešto što mi se svidi, uloga bude ono sto mogu da iznesem, rado bih prihvatila. Veći deo svog odrastanja provela sam u školi za glumu i ništa mi od toga nije strašno. Imala sam priliku da igram ispred kamere i u pozorištu, pa bih vrlo rado ponovo uplivala u te vode.

Radili ste tokom cele trudnoće i vrlo brzo se vratili pred kamere. Kako izdržavate?
- Radila sam skoro do osmog meseca trudnoće. Imala sam divnu i lagodnu trudnoću i zaista nije bilo razloga da ranije odem sa posla. Vratila sam se dva meseca posle porođaja. Ne kažem da je bilo lako, ali ja sam navikla da radim i imam obaveze, pa mi je nedostajao stari ritam. Uz dobru organizaciju sve sam postigla, a što je najvažnije, niko nije trpeo, sem mog sna.

Da li vam je teško da uskladite sve obaveze? Verovatno imate pomoć i podršku...
- Nezgodno je imati dete i biti na poslu tokom popodneva i noći, ali imam sreće, moj muž razume moju profesiju i veoma mnogo mi pomaže. Miljan stalno ostaje sam sa Lorom, on ju je čuvao od početka. Ali moram da spomenem i moje roditelje i mlađeg brata, koji su mi na raspolaganju 24 sata dnevno svih dana u nedelji. Oni uživaju sa Lorom i ona sa njima, tako da bez bake, deke i ujaka - sve bi bilo nezamislivo. Porodica mi je najveća podrška i ne bih bila tu gde jesam da oni ne stoje iza mene, veliki i jaki poput planine. Beskrajno sam im zahvalna, moj uspeh je zapravo naš zajednički. Vrlo sam vezana za mamu i tatu, a sve njihove kvalitete sam potpuno spoznala kada sam i ja postala majka.

 

 

Ko je izabrao ime Lora za ćerkicu?
- Mislim da nam je odabir imena bio najteži zadatak! Na kraju je moj muž predložio ime Lora, a ja sam sa oduševljenjem prihvatila. Čim sam upoznala svoju bebu, shvatila sam da bolje ime od tog nismo mogli da izaberemo.

Nedavno ste na Instagramu objavili fotografiju punu ljubavi sa svojim suprugom... Kako ste se vas dvoje "našli"?
- Teško je nekoga ko vas drži kao malo vode na dlanu opisati u nekoliko rečenica, ali ako vam kažem da sam za prošlu Novu godinu Miljanu poklonila diplomu za najboljeg muža i tatu, sigurna sam da vam je jasno o kakvoj osobi je reč. Pored fizičkog izgleda koji prvo vidimo, a moj muž je pravi lepotan, ono što mi se svidelo i što me je privuklo jesu brižnost i osećajnost. Od prvog momenta sam imala osećaj kao da smo zajedno odavno, nisam imala potrebu da ga upoznajem, osećala sam kao da ga znam. Miljan je muškarac u pravom smislu te reči: moja sigurnost, vetar u leđa, najbolji prijatelj, a i kritičar. Osvojila me je podrška koju sam u njemu imala od prvog dana. Pored roditelja, koji su svoj život podredili mojim željama, Miljan se priključio u taj tim i sve svoje navike, obaveze usmerio ka meni. Cilj mu je da me usreći i u tome uspeva svakodnevno, od nekih sitnica do krupnih životnih stvari.

 

 

Još niste stali pred matičara...
- Verujem u brak kao instituciju i mislim da zaista može život da se provede sa izabranom osobom ako dobro izaberete. Taj primer imam u svojoj porodici. Kada upoznate nekoga koga zavolite i odlučite da život provedete zajedno, pa dobijete dete, u tom momentu se sve vaše želje pretvore u najlepšu realnost. Nema papira koji može da stvori beskonačnu ljubav, poverenje i podršku između dvoje ljudi. Miljan i ja imamo isti cilj, igramo za isti tim i mislim da kada dvoje ljudi tako funkcionišu i zajedno koračaju kroz život, onda papir daje samo i formalnu potvrdu toga. Osećaj u stomaku koji imate je neuporedivo bitniji od papira. Venčanje i svadba će doći kada uslovi to budu dozvolili. Situacija je takva da je najvažnije da ostanemo zdravi, a za veselja će biti prilike.

Kada je reč o pandemiji - kako ste se vi snašli u svemu ovome? Da li ste uplašeni?
- Naravno da sam se uplašila, kao i svi. Mislim da je strah u ovakvim situacijama potpuno prirodan, ali ne dozvoljavam da me parališe. Zaposlena sam na televiziji, mi ne prestajemo sa radom. Pridržavam se svih propisanih mera i verujem u bolje sutra. Znam da će i ovo biti gotovo i da ćemo se vratiti nekim starim navikama, ali do tada - da ostanemo zdravi.

Šta radite u slobodno vreme? Šta je vaša strast?
- Iskreno, slobodnog vremena gotovo da nemam. Kada u kući imate malo dete, uvek postoje obaveze, pa čak i kada Lora zaspi. Međutim, zahvaljujući mojim roditeljima uspevam da ugrabim vreme za sebe i tada sa mužem gledam serije i odmaram kod kuće, jer je situacija takva kakva je. U nekim drugim okolnostima to bi svakako bilo drugačije, ali meni ne smeta ni ovaj način, jer obožavam da budem kod kuće. Odmaram se i uživam u sitnicama, a ispijanje kafe u tišini mi je omiljeni ritual.

 

 

Šta najviše volite da jedete? Da li kuvate?
- Moram da priznam da nisam oduševljena kada me kuhinja pozove na druženje! Neverovatno je što me kuvanje uopšte ne privlači, a moja mama kuva toliko dobro da mi nije jasno kako joj još uvek nisu dodelili "Mišlenove zvezdice". Ona kuva sa posebnim uživanjem i ne postoji jelo koje ne ume da napravi. S obzirom na te gene, često se šalim da će se ta moja kulinarska strana s vremenom probuditi, ali mami nikad ne bih smela da izađem na crtu. Jelo koje najviše volim su punjene paprike.

Da li imate nekih neostvarenih želja?
- Mislim da je čovek živ sve dok ima o čemu da sanja. Uvek ima nekih želja, ali ako bih vam otkrila, ne bi se ostvarile... Trudim se da budem zahvalna na svemu što imam i onome što živim, jer su sva polja "čekirana". Imam želju da sve ostane ovako kao i do sada, jer nema razloga za promenama.

Šta ćete ove godine reći Deda Mrazu da vam donese?
- Za Deda Mraza me vežu najlepše uspomene. Verovanje u njega je moje detinjstvo obojilo najlepšim bojama, ali sam odavno postala skromna po pitanju želja. Mislim da je zdravlje ono što nam je svima sada neophodno i to je jedino sto želim sebi, svojoj porodici i svim ljudima, a što se tiče ostalih poklona, ove godine Deda Mraz ne mora da nosi džak, samo nek dođe da ga vidimo.

Šta je, po vašem mišljenju, recept za sreću?
- Mislim da ne postoji recept za sreću, već je bitno da prepoznamo sreću u nama i svuda oko nas. Sreća je život koji imamo i treba ga iskoristiti na pravi način. Ono što je meni najvažnije jesu čist obraz i miran san, te stvari nemaju cenu, a sreća koju pružaju je beskonačna.

SANJA KUŽET POKAZALA DUGE NOGE! Voditelja se u OVOM izdanju pojavila pred KAMERAMA - KOMENTARI pljušte! /FOTO/

PRAKTIČNA ŽENA JE BILA U BRAKU SA OVIM NAŠIM GLUMCEM! Nakon RAZVODA ostali su u DOBRIM odnosima, a evo o kome je REČ! /FOTO/

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija