15.02.2021.

23:29

Foto:

Zabava

Za nju je VREME STALO! LEPA glumica u 70. godini IZGLEDA kao kad je bila BONDOVA DEVOJKA! /FOTO/

Glumica Džejn Simor je u emisiji "Loose Women" otkrila da i sada ima istu težinu koju je imala sa 17 godina. Džejn je ove nedelje proslavila 70. rođendan, a njena forma i izgled su kao da je upola mlađa.

Simor je ispričala da su tajna njenog uspeha pilates, jedan obrok na dan i uživanje u čaši vina i tamnoj čokoladi. Voli i da hoda, a kaže kako nikad nije na dijeti i da veruje da treba sebi ugađati, ali umereno.

- Šetam po plaži, vežbam pilates. Pokušavam da ostanem u formi i da jedem zdravo, ali nikad nisam na dijeti i slično, sve je umereno i to deluje na mene - rekla je Džejn.

Istakla je da je jedan obrok na dan dobar trik.

- Ujutro prvo kafa, a kasnije hrana. Obično jurim negde i zaboravim da jedem do sredine dana. Moj partner Dejvid je na isprekidanom postu pa ne jede do 14 sati. Ako ogladnim kasnije, poješću malo tamne čokolade i popiću čašu vina, to je obrok, zar ne? - ispričala je glumica.

Džejn usred pandemije dosta boravi kod kuće, poštuje mere opreza i izlazi među ljude sa zaštitnom maskom i kaže da se ne vucara po Holivudu i slično.

Objasnila je da su mnoge njene prijateljice u dobroj formi, a da ona ima kilograma kao i kad je kao tinejdžerka išla u baletsku školu.

KAO BOMBA ODJEKNULA JE VEST DA MEGAN I HARI ČEKAJU DRUGO DETE! Otkrivamo da li je DEČAK ILI DEVOJČICA!

Manekenki PREKIPELO! Ne zovite me PLUS SAJZ model, ja sam SAMO obična ŽENA! /VIDEO/

Tagovi:
foto Rođendan poznati 70 godina Džejn Simor