• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: WSJ/informer.rs

14.02.2021

13:55

Manekenki PREKIPELO! Ne zovite me PLUS SAJZ model, ja sam SAMO obična ŽENA! /VIDEO/

Showbiz

Manekenki PREKIPELO! Ne zovite me PLUS SAJZ model, ja sam SAMO obična ŽENA! /VIDEO/

Podeli vest

Manekenka Ešli Grejem je nedavno progovorila o intimnim odnosima nakon porođaja i otkrila kako ona i suprug, iako imaju malu bebu, pronađu vreme za sebe

Ešli Grejem (33) javnosti najpoznatija kao plus sajz manekenka u intervjuu za američke medije otkrila je kako više ne želi da se taj termin koristi uz njeno ime. Naime, Ešli se umorila od svakodnevnih priča koje imaju veze s kilogramima i smatra kako obožavatelji treba da je gledaju kao ženu, a ne kao gojaznu manekenku. 

- Ljudi moraju da shvate da ne postoji idealna vrsta tela. Baš zato ne objavljujem savršene fotografije. Moje su stvarne i sirove, jer u stvarnom svetu zaista ima žena s celulitom, masnim naslagama na leđima, strijama... Punije, plus-sajz, debele žene, kako god želite da ih nazvate, one su oko nas - rekla je Ešli i dodala:

- Mrzim što stalno moram da raspravljam o svojoj figuri, ne znam nijednog muškarca koji to mora da radi. Ali ono što me motiviše da i dalje pričam o svom telu jeste činjenica što za to nisam imala priliku dok sam bila mlađa - otkrila je Ešli za magazin WSJ.

Inače, manekenka je nedavno progovorila o intimnim odnosima nakon porođaja i otkrila kako ona i suprug, iako imaju malu bebu, pronađu vreme za sebe.

- Mnogo žena me pitalo da li sam se plašila da ponovno vodim ljubav. Moj odgovor je bio 'ne'. Razlog je taj što znam da je moj deo tela stvoren da kroz njega izađe dete - rekla je Ešli za strane medije.

POZNATA PEVAČICA STAJE NA LUDI KAMEN?! Ponosno pokazala prsten, a DEČKA UPOZNALA PREKO DRUŠTVENIH MREŽA! /FOTO/

DAVAO JE ŽENAMA DROGU, TERAO IH DA SE SKIDAJU I... Nema kraja SKANDALIMA - popularni PEVAČ NA STUBU SRAMA

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija