06.06.2021.

19:05 >> 19:06

Foto:

Zabava

I ona je POSTALA 'PREMATORA'? Leonardo Dikaprio RASKINUO s 23 GODINE MLAĐOM devojkom! /FOTO/

Osim što je poznat po svojoj glumi, Leonardo Dikaprio (46) već dve decenije puni naslovne strane časopisa s vezama s devojakama čije se godište ne menja, naime ni jedna njegova devojka nije imala više od 27 godina.

Leonardo je poslednje tri godine s manekenkom i glumicom Kamilom Moron (23), poznato je da je Kamillina majka Lucija Sola, koja je godinu dana mlađa od Dikaprija, bila je u dugogodišnjoj vezi s glumcem Al Pacinom (81).

Par se navodno udaljio zbog glumčevog posla.

- Kada je na radnom mestu, Leo se isključuje od ostatka sveta kako bi se koncentrisao na ono što radi. Očigledno, nedostatak komunikacije doveo je do toga da je Kamili prekipelo - ispričao je izvor blizak porodici.

Par je redovno bio kritikovan od strane javnosti zbog velike razlike u godinama, što je Kamila jednom prilikom prokomentarisala.

- Mnogo je ljubavnih veza u Holivudu kao i u istoriji sveta koje su imale veliku razliku u godinama. Mislim da svako treba da bude s onim s kim želi - rekla je Moron.

Holivudski glumac još nijednu devojku nije odveo pred oltar. Njegov tip su uglavnom visoke, mršave, plave manekenke u dvadesetim, a može se naći i poneka brineta. Leonardo je sa svakom raskiskinuo nakon što je napunila 25 godina (nekada i ranije), a izuzetak nije ni dojučerašnja devojka Kamila Moron, prenose brojni američki mediji.