• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stil/informer.rs

11.11.2020

09:47

(FOTO) LJUBIO JE NAJLEPŠE ŽENE SVETA, A BAŠ ONA JE USPELA DA GA SMIRI! Holivudski NEŽENJA je imao buran život, a onda se dogodio PREOKRET

Showbiz

(FOTO) LJUBIO JE NAJLEPŠE ŽENE SVETA, A BAŠ ONA JE USPELA DA GA SMIRI! Holivudski NEŽENJA je imao buran život, a onda se dogodio PREOKRET

Podeli vest

Leonardo Dikaprio (45) oduvek je važio za holivudskog miljenika žena, a njegov ljubavni život intrigira javnost

Leonardo je od početka karijere privlačio pažnju medija burnim ljubavnim životom i vezama sa lepoticama, ali nijednoj nije pošlo za rukom da ga zadrži kraj sebe.

Na listi njegovih bivših devojaka nalaze se supermodeli Nina Agdal (28), Žizel Bundšen (40), Eva Hercigova (47) i Bar Refaeli (35), Erin Heterton (31), te glumice Keli Rorbak (30) i Blek Lajvli (33).

Foto: Reuters

Ali, navodno sve lepotice su holivudskog glumca ostavile iz jednog razloga. Nije želeo da izgovori sudbonosno "da". 

Skoro sve te romanse bile su kratkog daha, osim veza sa slavnim lepoticama Žizel Bundšen s kojom je bio u vezi sedam godina i Bar Rafaeli koju je ljubio pet godina.

Vezu sa slavnom brazilskom manekenkom Žizel započeo je kada je imao 24 godine, a jedna od najuspešnijih svetskim top modela samo 18 godina. 

Foto: AP/Photo

Slavna manekenka je tek prošle godine progovorila o razlozima kraha ove romanse. 

 - Odlučila sam da ne želim više da se uništavam cigaretama, alkoholom i da se opterećujem poslom. Postala sam svesna stvari koje ne želim više da gledam ni konzumiram. Jesam li u toj želi za promenom i ozbiljnošću bila sama? Na kraju se nažalost pokazalo da jesam -  rekla je Žizel.

Nakon tog raskida, Leo je na jednoj zabavi upoznao izraelsku manekenku Bar Rafaeli.

Ona je tada imala 20 godina, a pre nego što je napunila 25, raskinuli su.

Ali, holivudski zavodnik nije dugo patio sa Bar. Ubrzo je u njegov život šetala tada 23-godišnja Blejk Lajvli. Veza je pukla posle samo pet meseci. 

Foto: Reuters

Nakon Blejk, Leo je opet ‘bacio oko’ na manekenku.

Njegovo srce osvojila je Viktorijin anđeo Erin Heterton, koja je tada imala 22 godine. Ali, i ta romansa potrajala je samo 11 meseci.

Sledeća lepotica koju je ljubio je takođe Viktorijin anđeo Toni Garn, s kojom je proveo godinu i po dana.

Keli Rorbah je jedina devojka koja je s Leonardom počela vezu naj granici od 25 godina.

Među slavnim lepoticama koje su završile u njegovom zagrljaju nalazi se i češki supermodel Eva Hercigova. Ali, njihova veza je trajala samo mesec dana.

Životna priča Džil Bajden, buduće prve dame Amerike: Džoa je upoznala na slepo, 5 puta je prosio!

S danskom manekenkom Ninom Agdal bio je u vezi godinu dana, a nakon raskida 2017. godine ostali su ipak navodno u dobrim odnosima.

I baš kada je izgledalo da se slavni glumac nikada neće smiriti, upoznao je 23 godine mlađu manekenku i glumicu Kamilu Morone (23).

Spekulacije o njihovoj ljubavi potvrđene su na ovogodišnjoj dodeli Oskara u februaru kada su se pojavili zajedno na crvenom tepihu. Par se suzdržavao od iskazivanja nežnosti, a ovo je bio pri put posle 15 godina da se holivudski srcelomac pojavio sa devojkom na dodeli Oskara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

that one time i had hair and makeup

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on Sep 5, 2020 at 12:30pm PDT




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17