19.10.2021.

10:09

Foto:

Zabava

MEGAN MARKL OTKRILA TAJNU DOBROG IZGLEDA! I trening i odmor za savršen izgled

Uvek posebno ističe da joga zauzima posebno mesto u njenom životu, a tome ju je još u detinjstvu učila njena majka Dorija Regland. Megan kaže da joj to pomaže u oslobađanju od stresa i borbi protiv anksioznosti. Pored toga, njena dnevna rutina podrazumeva meditaciju.

- Savršeno pomaže da očistite mozak - kaže Marklova.

Pored joge, uživa i u kardiotreninzima, ali i u trčanju. Ovih pravila se strogo drži, zato rezultati ne izostaju, a četiri stavke posebno ističe.

1. Zabavni treninzi

Kako je njen lični trener Kreg jednom prilikom istakao, trening sa Megan Markl uvek je izgledao drugačije kako bi se održalo njeno interesovanje. Ovo ne podrazumeva samo odlazak u teretanu, te je Megan posezala za različitim vidovima vežbanja.

- Vrlo je važno da trening bude zanimljiv kako bi postojala motivacija da se odradi do kraja - kaže Kreg.

2. Upornost i disciplina

Ona odlazi na treninge čak i kada nije naročito raspoložena.

Informer

Megan Markl

- Nećete uvek biti 100 posto srećni što idete u teretanu, ali i tada morate sebe da naterate da se pokrenete. Samo tako se stiže do rezultata - kaže Kreg.

Megan priznaje da se i njoj dešava da nije raspoložena za vežbanje, ali da uvek pogleda u svoje fotografije kada je imala koji kilogram viška i to joj je dovoljna motivacija.

3. Ne opterećuje se brojkama

Iako je uvek u top-formi, Megan Markl tvrdi da samopouzdanje zasniva na osećaju, a ne na brojkama.

- Mislim da biti u formi znači da se osećate dobro i da ste zdravi onoliko koliko možete - rekla je Megan jednom prilikom i dodala:

- To znači da ste zadovoljni svojim konfekcijskim brojem i da ste dobri prema sebi.

4. Vreme za odmor

Koliko god imala obaveza, Megan uvek odvoji vreme da se odmori i opusti. Iako se njen tempo potpuno promenio otkad je član kraljevske porodice, ona se trudi da ipak nađe pauzu za opuštanje.