• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: 24sata.hr/informer.rs

20.07.2021

09:45

NOVI ŠOK POTEZ MEGAN I HARIJA! Evo šta su sada SMISLILI

Kultura

NOVI ŠOK POTEZ MEGAN I HARIJA! Evo šta su sada SMISLILI

Podeli vest

Kako saznaju strani mediji, princ Hari i Megan Markl planiraju krštenje njihove ćerke Lilibet u Vindsoru, u prisustvu kraljice Elizabete i ostalih članova kraljevske porodice

Kako prenosi Dejli mejl, izvor vrlo blizak paru otkrio je da je ovu svoju želju princ Hari podelio s nekoliko osoba tokom boravka u Londonu, kada je s bratom Vilijamom otkrio statuu princeze Dajane u bašti palate Kensington povodom njenog rođendana.

 - Hari je rekao nekoliko ljudi da žele da Lilibet krste u Vindzoru, baš kao i njenog brata. Rado čekaju dok to okolnosti ne dopuste -  otkriva izvor.

Arči je kršten u kapelici svetog Džordža u Vindzoru 2019. godine, a na privatnoj ceremoniji bilo je samo 25 gostiju među kojima nije bila kraljica Elizabeta.

Foto: REUTERS/Eddie Mulholland

Megan i Hari

Iako su detalji kumova kraljevskih beba uvek bili objavljeni u prošlosti, Hari i Megan tada su odbili da potvrde imena. Kumovi kraljevskih beba tradicionalno se najavljuju unapred - često ujutro na dan krštenja - i bira se starija ili strana rodbina.

Krštenje malene Lilibet ujedno bi bila Meganina prva poseta Velikoj Britaniji otkako je par prošle godine napustio kraljevske dužnosti. Kraljevska porodica po pitanju krštenja još se nije oglasila,a hoće li kraljica Elizabeta biti oduševljena ovom idejom, preostaje nam da vidimo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija