25.03.2023.

18:58

Foto: Reuters

Zabava

HEJLI BIBER SE PRVI PUT JAVNO OBRATILA SELENI GOMEZ! Nakon pretnji smrću poručila samo jedno

Nakon što se na svom Instagramu oglasila Selena Gomez i javno stala u zaštitu supruge svog bivšeg partnera Džastina Bibera, Hejli Biber joj je sada uzvratila istom merom. 

Iako se Hejli do sada nije oglašavala po pitanju drame koja se vodi na društvenim mrežama između nje i Selene, sada je javno istupila i zahvalila se pevačici, što je stala uz nju u ovom teškom periodu, kada svakodnevno dobija uvredljive poruke i pretnje smrću. 

Informer

Hejli Biber i Selena Gomez

- Želim da se zahvalim Seleni što je istupila (s onime što je imala da kaže). Nas dve smo nedeljama razgovarale o tome kako da pređemo preko svega što se događa s nama dvema u glavnoj ulozi - počela je Hejli, što je mnoge iznenadilo, pa dodala:

Informer

Hejli Biber objava na Instagramu

- Protekle nedelje bile su izuzetno teške za sve koji su bili "u igri". Boli što se insistira na "hejtu". Društvene mreže su, sa jedne strane, odličan način kako da se povežete s nekim, ali u ovakvim slučajevima samo se pravi sve veći jaz među ljudima.

Gospođa Biber naglašava i da „bilo ko može bilo šta da izvuče iz konteksta, ako to želi".

- Svi bi trebalo malo da pripazimo šta objavljujemo, govorimo, pa i ja. Na kraju, verujem da će ljubav biti veća od mržnje i negativnosti - zaključila je ona.