Autor: Informer.rs

06.04.2023.

10:31

Foto: Reuters

Zabava

SKARLET JOHANSON PRIZNALA ZAŠTO NEMA DRUŠTVENE MREŽE: Najpoželjnija glumica Holivuda otvoreno o svemu!

Glumica Skarlet Johanson bila je gost podkasta "The Skinny Confidential Him & Her" te je, tom prilikom, ispričala zbog čega nema profile na društvenim mrežama.

- Ne mogu. Moj ego i mozak su previše krhki. Ja sam poput nežnog cveta - izjavila je glumica, pa je rekla da je "ionako anksiozna bez korišćenja društvenih mreža", no jednom je, po sopstvenom priznanju, nakratko imala profil na Instagramu.

Informer

Skarlet Johanson

- Imala sam Instagram tri dana, a onda sam shvatila da sam provela oko 20 minuta gledajući nečiji profil. Saznala sam da ta osoba ima pit bula i dve ćerke, te da živi u Burbanku. Pomislila sam: 'Šta? Upravo sam izgubila 17 minuta svog vremena. Sad osećam da bi trebalo da se preselim u Kaliforniju, nabavim tog istog psa i promeniti svoj život na sve te načine - prisetila se Skarlet.

Informer

Skarlet Johanson

Johanson smatra kako društvene mreže loše utiču na nju, jer se oseća kao da želi da živi tuđi život, a ne svoj. Zbog navedenog je razloga i, kako kaže, obrisala Instagram, no ponekad koristi TikTok kao platformu za promovisanje svog brenda "The Outset" koji je osnovala s Kejt Foster.

Informer

Skarlet Johanson

Podsetimo, Skarlet je takođe nedavno priznala da se osećala "hiperseksualizovano"' i "kategorizirano" na početku svoje karijere. Rekla je i kako su je ljudi u filmskoj industriji smatrali starijom, što je dovelo do toga da nije dobijala uloge koje je želela