• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.08.2022

12:12

SKARLET JOHANSON SE SKINULA! Poznata plavuša pokazala OBLINE na jahti - vatreno CRVENO izdanje koje se retko viđa (FOTO)

Ljubav

SKARLET JOHANSON SE SKINULA! Poznata plavuša pokazala OBLINE na jahti - vatreno CRVENO izdanje koje se retko viđa (FOTO)

Podeli vest

Glumica Skarlet Johanson (37) nalazi se na odmoru sa prijatljima i suprugom Kolinom Džostom na jahti u Hamptonsima, a ovom prilikom poznata plavuša izmamila je uzdahe kada se pojavila u kupaćem kostimu

Skarlet je jedna od onih glumica koju retko viđamo u ovakvim izdanjima, tako da su paparaci vrebali svaki trenutak da uhvate poznatu glumicu u kupaćem kostimu.

 

 

Ona je odabrala efektini crveni kostim koji je istakao njene obline. Crveni kupaći kostim otkrio je i njenu veliku tetovažu na leđima, tako da je ovo bila retka prilika da vidimo glumicu u smelom izdanju.

 

 

Njen suprug uživao je na elektičnoj dasci, a ona u čarima sunca i vožnji skuterom.

 

 

Skarlet i Kolin verili su se 2019. godine nakon dve godine romanse, a u 2020. godini su se tajno venčali.

Glumici je ovo treći brak po redu, a već je bila udata za glumca Rajana Rejnoldsa i novinara Romena Dorijaka.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Nesto bas i nije zgodna. Zaokruzila se,vidi se po zadnjici a i butine joj se sastavljaju.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija