Autor: Informer.rs

21.04.2023.

12:00

Foto: EPAIMAGES

Zabava

RONALDOVA GEORGINA JE ROBINJA?! Mrežama se širi UZNEMIRUJUĆ dokument iz Saudijske Arabije! (FOTO)

Devojka fudbalera Kristijana Ronalda i novopečena rijaliti zvezda Georgina Rodrigez već je godinama u centru pažnje zbog veze sa najpoznatijim fudbalerom sveta. No, nedavno su isplivali neki, pomalo uznemirujući, detalji o njihovom stvarnom odnosu.

Naime, bivši napadač Real Madrida ove je godine zaigrao za arapski klub Al-Nassr. Kako strogi zakoni Saudijske Arabije ne dopuštaju da nevenčani parovi žive zajedno, a sportista očito još nije spreman stati pred oltar, Georginu je u dokumentima naveo kao svoju robinju

Georginina navodna viza ispisana arapskim pismom obišla je Tviter, a mnogi su je preveli i objasnili da je zanosna crnka zapravo navedena kao Ronaldovo vlasništvo, jer žene u Saudijskoj Arabiji ne mogu biti nezavisne. Ipak, drugi smatraju da ovakvo tumačenje nije u skladu s tamošnjim zakonima, te da Georgina nije 'robinja', već Ronaldova 'desna ruka', piše španska Marca. 

I dalje nije potvrđeno da li  je dokument pravi ili nije, a saudijske vlasti nisu komentarisale slučaj. Georgina je Bliski istok opisala kao raj na zemlji, svoj i Ronaldov odnos voli da prikaže savršenim, no u poslednje se vreme šuška o velikim napetostima između nje i golgetera. Izvori su medijima preneli da je Kristijano ljut jer se sve manje brine o svojoj porodici, a sve više o sebi.

Informer

Georgina Rodrigez

Georgina je zbog veze s Ronaldom stekla svetsku slavu. Procvala joj je karijera modela, a za Netfliks je snimila i dve sezone svog rijalitija 'Ja sam Georgina'. Uprkos velikoj gledanosti, javnost je pokopala šou, jer je blago rečeno - dosadan. Većinu šoua Georgina se hvali luksuzom u kojem uživa, a uključila je i bliske prijatelje, te sestru koji je prate po svetu, te zajedno s njom uživaju u lagodnom životu.

Informer

Georgina Rodrigez

Rodrigezovu na Instagramu prati 49 miliona obožavaoca, a brendovi joj nude saradnje kao od šale. Ipak, mlada majka smatra kako je sve stekla sama, a da samo ljubomorni ljudi govore da sve može da zahvali Ronaldu.