• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer

14.03.2023

11:01 >> 10:43

GORI INSTAGRAM! Georgina Rodrigez ostavlja bez daha! Se*si izdanje Ronaldove verenice

printscreen instagram

Fudbal

GORI INSTAGRAM! Georgina Rodrigez ostavlja bez daha! Se*si izdanje Ronaldove verenice

Podeli vest

Vrela Georgina zapalila društvene mreže se*sipilnim izdanjem.

Verenica jednog od najboljih fudbalera današnjice Kristijana Ronalda, Georgina Rodrigez, slikala se u Rijadu i za tu priliku odabrala je atraktivnu odevnu kombinaciju koja privlači pažnju. 


Lepa Argentinka objavila je na društvenoj mreži instagram slike na kojima se vidi da pozira na zadnjem sedištu luksuznog automobila, a na sebi je imala dekoltiranu, crvenu, usku haljinu uz telo. Kako bi ispoštovala stroge propise odevanja u Saudijskoj Arabiji, Rodrigezova je ponela i ešarpu, koju je po potrebi obavijala ili preko grudi ili oko glave.

 

 

Ceo autfit upotpunila je jednim od svojih skupih satova, napravljenim od zlata i dijamanata. Od istog plemenitog metala i dragog kamenja napravljen je i prsten koji sija sa njene ruke. 
Ronaldo je u januaru ove godine prešao u Al Nasr iz Rijada za neverovatnih 200 miliona evra po sezoni. Mnogi su se pitali kako će Georgini biti da živi u konzervativnoj sredini, koja posebno stroga pravila ponašanja ima za žene. 


Ispostavilo se ipak da zakon nije jednak za sve i da se najbogatijem sloju društva, u koji spadaju i Ronaldo i njegova verenica, gleda kroz prste. Uživaju u delu namenjenom onima koji sebi mogu da priušte sve što požele i spremni su za to i da plate. Uz takav način života idu i povlastice kad je reč o odevanju, pa Geogrina ne mora da prekriva celo telo, već može da oblači šta poželi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija