28.04.2023.

16:08

Foto: ATAIMAGES

Zabava

KONSTRAKTA OGRNUTA ZASTAVOM SRBIJE NAJAVILA KONCERT U BEOGRADU: Biće to nešto NAJBOLJE (FOTO)

Predstavnik Srbije na Evroviziji Luk Blek večeras odlazi u Liverpul, a ovim je povodom danas upriličen svečani ispraćaj u holu Javnog servisa.

Među okupljenima je bila i Ana Đurić Konstrakta, performerka koja je predstavljala Srbiju na prošlogodišnjem Eurosongu.

Informer

Konstrakta i Luk Blek

Luk Blek je veoma uzbuđen pred put, a kako kaže, čekaju ga naporni dani do nastupa u prvoj polufinalnoj večeri, koja će se održati 9. maja.

Ona nije krila zadovoljstvo što će u ime Srbije nastupiti Luk Blek, te mu je poželela mnogo sreće i uspeha u Engleskoj. 

Konstrakta je kao poklon Luku Bleku donela korpu voća i zastavu Srbije, te mu poručila da se dobro zabavi i da uživa u svakom trenutku tokom trajanja Evrovizije, pa je i konstatovala da ju je uhvatila nostalgija.

Informer

Konstrakta i Luk Blek

Na pitanje kako izgleda njen život godinu dana nakon predstavljanja svoje zemlje na velikom muzičkom takmičenju, ističe:

- Lepo! Super mi je, imam malo više vremena sada. Kanim se da počnem i da pišem, ali to nemojte nikome da kažete - našalila se pred medijima, pa potvrdno odgovorila da joj je Evrovizija omogućila da danas zarađuje više novca.

Informer

Konstrakta i Luk Blek

Ove godine, ipak, glavni cilj joj je priznaje da održi koncert u Beogradu.

- Trebalo bi da održim koncert u Beogradu. Meni lično je taj koncert važan, zato to mora da bude nešto najbolje i onda se ta odluka stalno odlaže gde će to da bude - zaključila je Đurićeva.