• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K. - T. M.

03.03.2023

07:14

UBACILA SAM U PESMU INFORMEROV TEKST! Evrovizijska zvezda oduševila novom verzijom pesme "In korpore sano"!

Instagram

Estrada

UBACILA SAM U PESMU INFORMEROV TEKST! Evrovizijska zvezda oduševila novom verzijom pesme "In korpore sano"!

Podeli vest

Pročitala sam taj tekst u vašim novinama, bio mi je baš simpatičan, pa sam ga uvrstila u svoj nastup na Pesmi za Evroviziju, kaže Ana Đurić Konstrakta

Ana Đurić Konstrakta je u novu verziju evrovizijskog hita "In korpore sano" ubacila tekst koji je Informer napisao o njoj! Prošlogodišnja predstavnica Srbije na Evroviziji u Torinu nastupila je preksinoć na RTS-u u prvom polufinalu srpskog izbora za najprestižnije muzičko takmičenje na svetu.

Pevačica je u revijalnom delu otpevala svoj hit kojim je zaludela ceo svet, ali u izmenjenom aranžmanu. Osim drugačije muzike, Konstrakta je u pesmu ubacila i deo teksta koji je Informer objavio o njoj 1. februara. Reč je o tekstu "Konstrakta se smrzla u šetnji" sa paparaco fotografijama, koje su objavljene u našem dodatku Hit.

Novi hit

"Konstrakti je u jednom momentu zazvonio telefon koji je izvadila, verovali ili ne, iz kape! Pošto je shvatila da je slučajnim prolaznicima bilo čudno što telefon drži u kapi, naglas je prokomentarisala: 'I telefon mora biti zdrav, ne samo umetnica'. Sa druge strane žice bio je njen suprug Milan, koji je zamolio da mu kupi nešto da jede", čuje se u novoj verziji pesme "In korpore sano", koju je Konstrakta otpevala pred milionskim auditorijumom.

Foto: printscreen

Favoriti
Luk Blek i Filip Baloš su mi super. Jedva čekam finale da saznamo ko će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji
Konstrakta

Konstrakta kaže da je morala da ubaci naš tekst u pesmu jer joj je bio simpatičan i želela je da ga čuje cela Evropa.

- Bio mi je veoma zanimljiv taj tekst u vašim novinama. I bilo mi je simpatično da uzmem te rečenice i ubacim u nastup na Pesmi za Evroviziju. Stvarno treba imati maštu kada se pišu paparaci. Nadam se da se tokom prenosa na televiziji sve lepo čulo - kaže Konstrakta za Informer.

Ovaj tekst je ubacila u nastup
Konstrakti je u jednom momentu zazvonio telefon koji je izvadila, verovali ili ne, iz kape i prokomentarisala: 'I telefon mora biti zdrav, ne samo umetnica'

Foto: printscreen

Luke Black

Evrovizija u Engleskoj

Pevačica dodaje da nije pažljivo gledala prvo polufinale jer je sve vreme bila u bekstejdžu i spremala se za nastup, ali da su joj najviše pažnju privukli mladi izvođači.

- U garderobi nije bilo televizora, pa nisam ni pratila nastupe. Gledala sam na Jutjubu neke snimke i generalno su svi bili dobri. Videla sam deo nastupa Luka Bleka i Filipa Baloša i baš su mi super! Jedva čekam finale da saznamo ko će nas predstavljati na ovogodišnjoj Evroviziji - kaže evrovizijska zvezda, koja je prošle godine u Italiji osvojila visoko peto mesto.

Finale za srpskog predstavnika za Evroviziju biće održano u subotu, 4. marta, u direktnom prenosu na RTS. Ovogodišnja Evrovizija, 67. po redu, biće održana od 9. do 13. maja u Liverpulu. Prošle godine pobedila je Ukrajina, ali zbog rata u toj zemlji ovo muzičko takmičenje biće održano u Engleskoj.
 

Anđelina se razočarala

Anđelina se razočarala što se nije plasirala u finale Pesme za Evroviziju, pa je odmah posle proglašenja finalista istrčala iz studija na Košutnjaku.

- Nisam prošla u finale i mnogo sam tužna. Dala sam sebi ultimatum. Ako ove godine ne budem izabrana da budem predstavnik Srbije na Evrosongu, više se neću prijavljivati za takmičenje Pesma za Evroviziju - rekla je pevačica.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija