05.05.2023.

15:08

Foto: EPAIMAGES

Zabava

KIDNAPOVANA DŽESIKA ALBA! Pronađena u gepeku nakon 14 SATI PAKLA!

Glumica Džesika Alba važi za jednu od najpoželjnijih žena na svetu, a iako mnogima deluje da sada živi bajkovitim životom, nekada je prolazila kroz velike nedaće.

Alba je rođena u Pomoni, a otac slavne lepotice bio je zaposlen u vazduhoplovstvu, te se porodica iz tog razloga stalno selila. Ona je, prema sopstenom priznanju, zbog selidbi teško sticala prijateje, a kako kaže, bila je izuzetno bolešljiva, pa je neretko izostajala iz škole.

Informer

Džesika Alba

Glumica je svojevremeno otvoreno govorila o zdravstvenim komplikacijama koje je imala kao tinejdžerka i istakla kako se suočavala sa infekcijom bubrega, kolapsom pluća i astmom.

- Moja majka je imala rak kada je bila veoma mlada, a ja sam odrasla sa hroničnim bolestima. Imala sam pet operacija pre svoje 11. godine, a zbog alergija sam često bila hospitalizovana - istakla je ona.

Ono što je, takođe, dodatno šokiralo sve njene obožavaoce, jeste i činjenica da je Alba kidnapovana kada je imala svega 15 godina. To se dogodilo 1996. godine dok je snimala svoju prvu emisiju „Flipper“.

Informer

Džesika Alba

Naime, Džesika je tada počela da dobija čudne telefonske pozive, ali je mislila da je u pitanju bezazlena šala. Međutim, kidnapovana je i punih 14 sati niko nije znao ništa o njoj.

Naposletku je pronađena vezana u gepeku automobila, krivac je do danas ostao anoniman. Alba već godinama odbija da govori na ovu temu.