• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.07.2022

18:22

IMA TELO KAO DEVOJKA, A OVO JE NJENA TAJNA! Džesika Alba otkrila svoju rutinu vežbanja! (VIDEO)

Ljubav

IMA TELO KAO DEVOJKA, A OVO JE NJENA TAJNA! Džesika Alba otkrila svoju rutinu vežbanja! (VIDEO)

Podeli vest

Slavna glumica Džesika Alba je ponosna majka troje dece, a čak i uprkos tome, ima neverovatnu figuru

Mnogi se pitaju kako joj to polazi za rukom.

Džesika Alba otkrila je svoju rutinu vežbanja zahvaljujući kojoj danas izgleda kao i pre 20 godina. Treće dete, sina, rodila je pre pet godina, ali je ubrzo nakon uspela da povrati liniju.

Foto: Reuters

Džesika Alba

Alba vežba sa ličnim trenerom, a njen trening sastoji se iz više delova.

Čas počinje sa 30-minutnom vožnjom bicikla, što predstavlja samo zagrevanje. Nakon toga počinju kružne vežbe koje traju u tri runde. Vežbe se svakoga dana menjaju ali uglavnom uključuju čučnjeve, trbušnjake, vežbe sa TRX trakom, podizanje tegova, plenk...

Svaki trening završava se istezanjem i joga pozama, što Džesika posebno ističe kao važno.

Džesika se bazirala na kružni trening koji se sastoji od 4 različite vežbe koje pogađaju svaki deo tela i pokreću sve mišiće u telu.

Foto: APfoto

U poslednje vreme kružni trening je postao veoma popularan, pokreće vas tokom celog treninga tako što povećava puls i celokupno sagorevanje kalorija tokom treninga. Pored toga, ovaj način vežbanja možete da radite bez obzira na vaš nivo spremnosti.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija