08.05.2023.

10:30

Foto: EPAIMAGES

Zabava

PREDSTAVNICI HRVATSKE ZGROZILI LASCIVNIM KOSTIMIMA: Bele GAĆICE i DOKOLENICE - CIRKUS na ceremoniji otvaranja Evrovizije (FOTO)

Takmičenje za ovogodišnju najbolju pesmu na Starom kontinentu, popularna "Evrovizija" pred vratima je, a prvo polufinalno veče održaće se sutra u 21h. 

Juče je to takmičenje i zvanično, po 67. put, otvoreno, a samoj ceremoniji prisustvovali su i predstavnici Hrvatske, kontroverzna grupa "Let3", koji su tom prilikom privukli veliku pažnju svih prisustnih, najpre zahvaljujući svojim lascivnim kostimima na granici dobrog ukusa.

Informer

Predstavnici Hrvatske, grupa "Let3"

Na tirkizni tepih kročili su, ovoga puta, bez zlatnog traktora koji se ipak neće "dogoditi" u Liverpulu, no pronašli su način da se o njima priča, i to zahvaljujući suknjama, belim gaćicama, te dokolenicama.

Informer

Predstavnici Hrvatske, grupa "Let3"

Takmičenje za ovogodišnju najbolju pesmu na Starom kontinentu, popularna Evrovizija, koja je prvi put održana pre 66 godina u Luganu u Švajcarskoj, pred vratima je. Zahvaljujući prošlogodišnjim pobednicima, italiajanskom bendu Maneskin, Evrovizija se ove godine održava u Italiji u Torinu.

Podsetimo, "Let 3" će s pesmom "Mama ŠČ!" nastupiti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 9. maja, isto kada i Srbija, a veliko finale zakazano je za subotu, 13. maj.

Informer