16.05.2023.

12:04

Foto: EPAIMAGES

Zabava

LUDA JE ZA PREZGODNIM DIMITRIJEVIĆEM: SRBIN smuvao Šarliz Teron! (FOTO)

Čini se da se situacija na ljubavnom planu Šarliz Teron promenila. Kako piše "Daily Mail", glumica je fotografisana tokom šetnje s novim dečkom, čiju ruku nije ispuštala iz svoje.

Njena poslednja javnosti poznata veza bila se s glumačkim superstarom Šonom Penom, a nakon prekida s njim, uprkos tome što su je mediji spajali s različitim muškarcima, niti jednu vezu nije javno potvrdila.

Informer

Šarliz Teron

Novi muškarac u njenom životu je maneken Aleks Dimitrijević, s kojim je uživala u restoranu u Los Anđelesu. Oboje su za izlazak izabrali ležerne kombinacije, a fotografije zaljubljenog para možete pogledati OVDE.

Dimitrijević je dosad snimao kampanje za brendove kao što su "Malbon Golf", "AG Green Label", "The Elder Statesman" and "Combo Boxing". Na stranicama agencije "Next Models" navodi se da je visok 190 centimetara.

Informer

Aleks Dimitrijević

Teron je pre Šona Pena bila u vezama s glumcima Kregom Berkom, Stivenom Dženkisnom i Stjuartom Taunsendom, te modelom Gabrielom Obrijem. Krajem prošle godine rekla je da bi se odrekla karijere da mora da bira između nje i svoje dece.

- Volim  da budem mama, više nego što volim biti glumica i producentkinja. Nikad nisam mislila da će doći dan kad to kažem. Da mi neko sutra kaže da ne mogu biti oboje, bila bih tužna što ne mogu da budem glumica, ali ni trenutka ne bih razmišljala šta da izaberem - rekla je Šarliz.

Informer