• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2022

18:16

ONA JE DIREKTNA, ISKRENA I DUHOVITA! Slavna glumica DIRLJIVOM PORUKOM čestitala majci rođendan! (FOTO)

Zanimljivosti

ONA JE DIREKTNA, ISKRENA I DUHOVITA! Slavna glumica DIRLJIVOM PORUKOM čestitala majci rođendan! (FOTO)

Podeli vest

Holivudska glumica Šarliz Teron podelila je porodične fotografije sa svojom majkom i decom na Instagramu

Kako bi na najlepši mogući način obeležila rođendan svoje majke Gerde za koju je veoma povezana, Šarliz je objavila niz zajedničkih slika na Instagramu.

Uz fotografije Šarliz je napisala:



- Danas je mojoj mami rođendan. Želela sam da podelim ove fotografije sa svima vama, jer svako ko je poznaje zna kako je neverovatno stajati blizu sunčevih zrakova koje ona isijava. Ona zaista i jeste život - smeje se glasnije od bilo koga. Ona je sjajna teniserka/golferica/planinarka i nadarena govornica. Ona je direktna, iskrena, duhovita i reći će vam kako se oseća u bilo koje doba dana. -

Sve je zaključila rečenicom "Mama, volim te do Meseca".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!
Društvo

Ubila šiptarskog komandanta i osula paljbu prema OVK teroristima! Rada se nije dala do poslednjeg daha: Sve za Srbiju, Srbiju nizašta!

Radmila Petrušić (1948-1999) bila je nastavnik Srpskog jezika i živela je u Pećkoj Banji zajedno sa suprugom Mihailom te sinovima Danilom i Goranom.Radmila je svoj radni vek počela daleke 1968. godine u varoši Vrela u etnički čistom albanskom mestu. Bila je pravi primer hrabre i ponosne Srpkinje koja se uvek vodila krilaticom "Sve za Srbiju, Srbiju nizašta".

06.05.2024

20:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija