11.04.2024.

18:37

Foto: Foto: Profimedia

Zabava

Pomirenje prinčeva u rukama Megan Markl!? Vojvotkinja od Saseksa postavila dva uslova!

Brojni porodični skandali ozbiljne su prepreke na putu pomirenja prinčeva, a u centru svega je vojvotkinja od Saseksa koja, kako se priča, ima dva uslova da bi do pomirenja došlo.

 

Informer

 

Poznati autor Tom Kvin kaže da su Kejt Midlton i princ Vilijam oduševljeni potencijalnim pomirenjem, ali da Megan Markl ne želi da razmirice ostavi po strani.

- Hari bi voleo da dođe do pomirenja, ali u potpunosti podržava svoju suprugu i sve dok ona ne oseti da je kraljevska porodica dovoljno ljubazna prema njoj i dok joj se ljubazno ne izvine zbog prošlosti, to se neće dogoditi - rekao je Kvin.

Mnogi smatraju da je skoro pa nemoguće da se ti uslovi ispune imajući u vidu sve skandale, piše "Miror".

Informer

 

Kvin tvrdi da Megan sprečava Harija da se upusti u razgovore o pomirenju sa Kejt Midlton i princom Harijem, čak i nakon što se 22. marta saznalo da princeza od Velsa boluje od raka.

- Došlo je do pomaka zbog bolesti Kejt Midlton. Hari i Megan zaista osećaju da treba da pruže maslinovu grančicu, ali osećaj nezadovoljstva Megan Markl i dalje sprečava da se nešto stvarno dogodi. Bolest često zbližava članove porodice koji ne govore, a bilo je nade da će Kensingtonska palata povući potez zbog zdravstvenog stanja Kejt Midlton - dodao je Kvin.