• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

29.03.2024

10:38

Sevnula gola zadnjica princa Harija! Odvaljen od alkohola liže njega - svet šokiran skandaloznim fotkama (FOTO)

EPA-EFE/NEIL HALL

Zanimljivosti

Sevnula gola zadnjica princa Harija! Odvaljen od alkohola liže njega - svet šokiran skandaloznim fotkama (FOTO)

Podeli vest

Kraljevska porodica oduvek je bila pod budnim okom javnosti i čini se da ih veliki skandali nikako ne zaobilaze. Princ Hari je od tinejdžerskih dana upleten u razne situacije, a šlag na tortu su bile njegove eksplicitne fotografije.

Iako su svima u glavama "najsvežiji" skandali koji su usko u vezi sa brakom sa Megan Markl, njihovim odlaskom iz Bakingemske palate, odricanja tituala i negativnih priča u vezi sa životom sa njegovom porodicom, veliki broj se seća i njegovih mladalačkih izdanja koja su punila novinske stupce i "krasile" naslovne strane svetskih tabloida.

Nakon što se puna tri meseca vodi polemika o zdravstvenom stanju Kejt Midlton, koja je nedavno otkrila da joj je dijagnostikovan rak, javnost nije bila zadovoljna pruženom podrškom koju su uputili Megan i Hari.

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa poželeli su joj brz oporavak, ali ništa dalje od zvaničnih želja za ozdravljenje nije moglo da se pročita u njihovom obraćanju.

Go, pijan i u neprikladnim situacijama

I izgleda da su hladan odnos sa bratom Vilijamom i voljenom princezom od Velsa i poznanstvo i "družbovanje" sa trenutno ozloglašenim reperom Paf Dedijem bili dovoljan povod da mu se korisnici društvenih mreža 'osvete' pronalažanjem i objavljivanjem eksplicitnih fotografija iz njegove mladosti.

 

 

U jednoj objavi na društvenoj mreži X inisnuira se na Harijevu sklonost ka istom polu, pa možemo videti njegove eksplicitne fotografije sa drugim muškarcima, njegovim prijateljima, na kojima je polunag i dodiruje ih, odnosno ljubi u obraz.

U drugom postu na pomenutoj društvenoj mreži vidimo Harija u pijanim izdanjima i - potpuno nagog. Opis je - "svi vi vidite, ovo je Hari".

 

 

Danas je porodičan čovek

Iako je svima poznata njegova burna prošlost i mladost, a sam je priznao svojevremeno da se teško borio sa gubitkom majke, princeze Dajane, kada je imao samo 12 godina, ipak su mnogi bili iznenađeni i zatečeni neprikladnim izdanjima princa Harija.

Hari i Megan Markl danas imaju dvoje dece - sina Arčija i ćerku Lilibet i od 2020. žive u Americi, daleko od palate i kraljevskih dužnosti.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija