• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

28.03.2024

18:56

Pakleni plan Megan Markl! Dok kralj Čarls i Kejt boluju od kancera, ona Harija primorala da uradi ovo

EPA Images

Showbiz

Pakleni plan Megan Markl! Dok kralj Čarls i Kejt boluju od kancera, ona Harija primorala da uradi ovo

Podeli vest

Javnost je zgrožena zbog nove taktike Megan Markl.

Princ Hari i njegova supruga Megan Markl već dugo vremena nisu u najboljim odnosima sa kraljevskom porodicom. Međutim, Megan je sada obrnula ploču i svog supruga prisilila da se pomiri sa ocem i bratom, ali ne zbog želje da budu skladna porodica, već zbog novca i imanja. 

Foto: Profimedia

 

Otkako su se preselili u SAD, supružnici su se otuđili od kraljevske porodice, ali nastavili su da koriste svoje kraljevske titule za svoj dobrotvorni rad i za svoje angažmane kojima zarađuju novac.

- Hari je pod pritiskom da održi nekakav odnos sa svojom porodicom, makar samo radi zarade. Princ još uvek ima nejasne nade da će mu biti oprošteno i da će mu negde biti ponuđena manja uloga - otkrio je kraljevski stručnjak Tom Kvin za "The Mirror".

Foto: EPA

 

Takođe, uporedio je odbegli kraljevski par s Edvardom VIII i Volis Simpson, čija je namera da se venčaju izazvala ustavnu krizu koja je prisilila kralja na abdikaciju.

- Nakon što su se venčali u Francuskoj, živeli su u prekrasnoj kući, ali su bili očajnički nesretni. Čak je i Edvard VIII nakon abdikacije dobio nekoliko manjih uloga. I Hari je toga svestan i nada se da će i on isto proći - rekao je on.

Foto: Profimedia

 

Očekuje se da će vojvoda od Saseksa posetiti Veliku Britaniju u maju i tokom svog putovanja potrudiće se da vidi Vilijama.

- Princ Hari učiniće sve što može da pridobije svog brata, princa Vilijama, na svom putovanju u Englesku, ali zna da za to treba vremena. Učiniće sve što može da svom bratu da do znanja da je uz njega i da popravi taj odnos. Zna da neće biti lako. Ne želi ništa više, nego da se vrate na svoj stari odnos. On zna da će trebati vremena i Hari je spreman da se baci na posao jer je odlučan vratiti svoju porodicu i pokaže joj podršku - rekao je izvor za "The Mirror".

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija