• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.03.2024

09:52

Megan Markl otkrila sve o zlostavljanju tokom trudnoće! Detalji koje je podelila slamaju srce: "Bili su okrutni"

AP/Photo

Zanimljivosti

Megan Markl otkrila sve o zlostavljanju tokom trudnoće! Detalji koje je podelila slamaju srce: "Bili su okrutni"

Podeli vest

Megan Markl je otkrila da je u toku obe trudnoće trpela razne napade putem društvenih mreža.

Iako bi za svaku trudnicu, taj period trebalo da bude miran, Megan Markl je iskusila velike neprijatnosti, koje su mogle čak i da ugroze njeno zdravstveno stanje. 

Ona je svakodnevno dobijala razne "hejterske"poruke, dok je nosila Arčija i Lilibet, a uprkos tome što je bila svesna da ne treba da dozvoli da je tako nešto dotiče, nije mogla da ide protiv sebe.

Vojvotkinja od Saseksa je nedavno u Teksasu razgovarala o "razbijanju barijera i izazivanju stereotipa", zajedno sa Bruk Šilds i Kejti Kurik.

Megan je govorila o korišćenju društvenih mreža i tvrdila da se većina mržnje na mreži koju je iskusila dogodila dok je bila trudna.

Foto: Profimedia

Megan Markl

- Držim se na distanci od toga zbog svoje dobrobiti, ali najveći deo maltretiranja i zlostavljanja koje sam doživljavala na društvenim mrežama i na mreži bio je kada sam bila trudna sa Arčijem i sa Lili - rekla je Megan i dodala:

- Samo razmislite o tome i zapitajte se zašto bi ljudi bili toliko zli. Nije maliciozno, nego okrutno. Zašto biste to radili kada ste trudni ili kao majka, to je tako nežno i sveto vreme.

U međuvremenu, princ Hari je podržao svoju ženu Megan i tapšao u prvom redu, pored njenog starog prijatelja Markusa Andersona, prenosi DejliMejl.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija