23.07.2024.

14:22

Foto: Foto: EPA Images

Zabava

Tajni susret Madone i Rajana Rejnoldsa: Glumac morao da ide kod kraljice popa i traži dozvolu za jednu njenu pesmu, evo zbog čega

Glumac je u nedavno objasnio da su on i režiser filma, Šon Levi, imali "lični sastanak sa Madonom" kako bi pop ikoni pokazali sekvencu u kojoj će se pesma koristiti u filmu.

Madona ne licencira jednostavno samo pesmu, a posebno ta pesma nije licencirana. Dakle, bila je velika stvar tražiti je i svakako veća stvar koristiti je u filmu... Otišli ​​smo i sastali se sa njom i pokazali joj kako se koristi, gde i zašto - objasnio je glumac.

Levi je dodao da je izgledalo kao da se par "sreće sa kraljevskom osobom" kada su se družili sa pevačicom.

Informer

Rajan Rejnolds

- Čak sam i pitao nekoga ko je radio sa njom - "Da li mi je dozvoljeno da samo kažem Madona? Na primer, 'Zdravo, Madona?'" To je bilo jedno od najvećih uzbuđenja u mom životu - prisetio se Renolds, prenosi Blic.

Renolds je takođe otkrio da je Madona dala povratne informacije i komentare kako da se scena u kojoj se čuje njena pesma može poboljšati.

- I dala je sjajne komentare. Ona je gledala scenu i, ne šalim se, samo je rekla: "Moraš da uradiš ovo, ovo i ovo u ovom trenutku i za sve je bila prokleto u pravu - istakao je glumac.

Informer

Madona

Sinoć je u Njujorku održana svetska premijera Marvelovog najnovijeg nastavka "Dedpul i Vulverin".

Reditelju Šonu Leviju na crvenom tepihu pridružili su se glavni akterti, glumci Hju Džekman i Rajan Renolds, kao i Ema Korin, Morena Bakarin, Rob Dilejni i drugi, a među posebnim zvanicama bili su i muzičarka Avril Lavinj, model Điđi Hadid, Madona, američki voditelj i komičar Džimi Falon itd.