• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

20.07.2024

10:37

"Niko osim mene, neće ispričati moju priču": Madona piše scenario za film o svom životu

Printscreen/Instagram/Madonna

Showbiz

"Niko osim mene, neće ispričati moju priču": Madona piše scenario za film o svom životu

Podeli vest

Kraljica pop muzike Madona objavila je na društvenim mrežama da ponovo piše scenario za snimanje filma koji bi se bavio njenim životom, ali joj nedostaje novca.

Naziv scenarija za ovo autobiografsko ostvarenje za sada glasi "Who’s That Girl".

Film je dobio naziv po njenom čuvenom albumu iz 1987. godine, ali ga ne bi trebalo mešati sa istoimenom komedijom iz 1987. u kojoj je Madona glumila, prenose svetski mediji.

Biografski film o Madoni priprema se već nekoliko godina da bi prošle godine ova ideja bila odbačena. Ipak, ne i trajno.

Foto: Printscreen/Instagram/Madonna

 

Pop pevačica je tada izjavila kako je "mizogeni muškarci" sprečavaju da ispriča svoju priču.

Prošle godine, kompanija Universal Pictures objavila je da će producirati film, a kao razlog naveli su činjenicu da iste godine kreće Madonina "Celebration" turneja koja obeležava 40 godina karijere slavne pevačice.

Međutim, oni su i dalje zainteresovani za taj projekat koji je zaustavljen sve dok se ne usklade njene obaveze.

Džulija Garner, za koju se pisalo kako će glumiti glavnu ulogu nakon što je izabrana između brojnih kandidatkinja, i dalje je povezana s filmom.

Foto: Shutterstock

Džulija Garner

Madona je pre dve godine za "Variety" rekla da je "imala neverovatan život, zato i film mora biti neverovatan".

Pevačica je tada navela da ona mora lično da bude scenaristkinja i rediteljka filma.

 - Niko, osim mene, neće ispričati moju priču - bila je izričita.

Foto: Printscreen/Instagram/Madonna

 

Tada je rekla kako je napisala vrlo dugačak scenario kojeg, teškom mukom, mora da skrati.

- Odbijala sam to da uradim, to je kao da sam sebi odrezala vlastite udove - rekla je o scenariju koji je tada imao više od 180 stranica.

Foto: Printscreen/Instagram/Madonna

 

Sada je Madona navela kako su novi scenario napisali ona i ECW čime se aludira na scenaristkinju Erin Kresidu Vilson, koja je uključena u projeka nakon što ga je Dijablo Kodi napustila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)
Live TV

Do 2040. Sloveni neće postojati! Cilj velikih sila jeste da nas istrebe u međusobnim ratovima! (VIDEO)

Ono što se dešava oko ukrajinskog fronta često je daleko intenzivnije nego događaji na samom frontu. Ukrajinske snage gube ogromne gubitke u ljudstvu i tehnici. Ruske snage oslobodile su naselje Jurijevka. O situaciji na frontu u Ukrajini, ali i u Gazi, u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Žarko Rakić i pisac i publicista Dejan Lučić. Uživo u program javio se i Igor Damjanović, novinar i ratni reporter koji je govorio o situaciji na ukrajinskom frontu.

19.07.2024

22:19

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Vestbruk i Denver? Neki kažu dobar potez, a drugi: Jokiću, čuvaj se!
NBA

Vestbruk i Denver? Neki kažu dobar potez, a drugi: Jokiću, čuvaj se!

Američka javnost podeljena je oko ocene poteza Denver Nagetsa i dovođenja iskusnog Rasela Vestbruka (35) u svoje redove. Nekadašnja zvezda Boston Seltiksa vidi rešenje i pravi način da se popularni Ras iskoristi, dok analitičar Skip Bejles misli da je Nikola Jokić napravio veliku grešku kada je tražio angažman nekadašnjeg asa Oklahome.

20.07.2024

12:30

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija