• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. K.

25.06.2024

15:47

Šon Pen otkrio da li je tukao Madonu bejzbol palicom! Posle 37 godina ispričao celu istinu

profimedia

Kultura

Šon Pen otkrio da li je tukao Madonu bejzbol palicom! Posle 37 godina ispričao celu istinu

Podeli vest

Šon Pen je posle više od tri decenije odgovorio na navode da je fizički zlostavljao bivšu suprugu Madonu.

Glumac je bio u braku sa pevačicom od 1985. do 1989. Godine 1987. pojavile su se tvrdnje da je fizički zlostavljao Madonu, kao i da ju je udario bejzbol palicom, što je ona negirala.

U nedavnom intervjuu za Njujork tajms , Šon Pen, koji sada ima 63 godine, upitan je o tim glasinama.

- U moju kuću je došla j***** specijalna jedinica policije - rekao je Pen da je to bilo u vreme kada je Madona rekla policiji da drže oružje u kući i dodao:

Foto: profimedia

Šon Pen

- Rekao sam im: "Neću da izađem. Završiću svoj doručak". Onda su porazbijali prozore po kući i ušli unutra. Stavili su mi lisice na ruke i priveli me.

Dobitnik Oskara je rekao da je svestan da je u medijima bilo tvrdnji o zlostavljanju i da mu je jedna žena rekla "kako je udario Madonu u glavu bejzbol palicom".

- Nisam znao o čemu priča. Sada, mislim da je pošteno reći da nisam najbolji momak na svetu. Ali, ako udarim Majka Tajsona u glavu bejzbol palicom, on ide u bolnicu. Madona je neko koga volim - rekao je Pen i dodao je da su ostali u prijateljskim odnosima nakon razvoda i time stavio tačku o navodnom zlostavljanju.

Foto: Reuters

Madona

Madona je 2015. godine negirala navode da ju je Šon tukao palicom.

- Iako smo sigurno imali više od jedne žestoke svađe tokom našeg braka, Šon me nikada nije udario, vezao ili fizički napao. Bilo kakve tvrdnje o suprotnom su potpuno nečuvene, zlonamerne, nepromišljene i lažne - rekla je Madona tada u svom iskazu pod zakletvom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija