28.08.2024.

14:43

Foto: Youtube printscreeen

Zabava

(VIDEO) Potez koji je zauvek promenio svetsku pop kulturu! Madona i Britni Spirs šokirale poljupcem pred milionima gledalaca, a o njemu se i danas priča

Sve se dogodilo pred punom arenom u Njujorku gde su se nagrade održavale, ali i pred milionskim auditorijumom koji su dodelu nagrada gledali na televiziji u svojim domovima.

Madona, Britni Spirs i Kristina Agilera su na sceni izvodile hitove kraljice popa, poput "Like a virgin" i "Hollywood", a onda je usledio šok.

U jednom momentu Madona se okrenula ka Britni i poljubila je u usta, a nekoliko sekundi kasnije to je učinila i sa Kristinom.

Informer

 

Malo je reći da su svi prisutni u areni bili šokirani, a i dalje se prepričava reakcija Džastina Timberlejka koji je neposredno pre toga raskinuo svoju vezu sa Britni Spirs.

Informer

Džastin Timberlejk

Poljubac kraljice i princeze popa nedeljama je posle toga punio novinske stupce i naslovne strane svih svetskih medija, a o njemu se i danas priča.

Razlog tome je što se nikada nešto slično nije dogodilo uživo u programu i što niko nije očekivao poljubac dve žene.

Informer

 

LGBTQ populacija je ovaj momenat iskoristila i zahvalila pevačicama što su na taj način u neku ruku i podigle svest o položaju gej populacije u svetu.

Prema nedavnoj anketi koju je sproveo sajt "Digital spy", Madonin i Britnin poljubac proglašen je za poljupcem decenije.

Kako je izgledao ovaj momenat pogledajte u videu na kraju teksta: