• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

28.06.2023

19:08

Preselila se u novo telo! Kristina Agilera šokirala svet promenom, kakva transformacija! (FOTO)

Instagram

Showbiz

Preselila se u novo telo! Kristina Agilera šokirala svet promenom, kakva transformacija! (FOTO)

Podeli vest

Kristina Agilera, poznata američka pevačica i ikona stila, iznenadila je svet svojom najnovijom transformacijom.

Ova nekada preslatka mršavica odlučila je da promeni svoj izgled i krenula je na put prema novom i drugačijem telu.

Njena najnovija fotografija na Instagramu je šokirala fanove i medije. Na slici se vidi da je Kristina potpuno transformisala svoj izgled i podvrgla se nizu estetskih zahvata. Glavna promena je evidentna u njenim oblinama - pevačica je poželela zadnjicu veličine "kamiona".

Na slici Kristina nosi mrežasti svetlucavi kombinezon koji ističe njene nove obline. Dodatno je upotpunila svoj izgled naočarima u obliku leptir mašne, što je privuklo pažnju javnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

 

Ova transformacija je izazvala podeljene reakcije. Dok su neki oduševljeni Kristininom novom figurom i hrabrošću da iskaže svoju individualnost, drugi su izražavali zabrinutost zbog ekstremnih promena na njenom telu.

Kristina Agilera je poznata po svom konstantnom eksperimentisanju s izgledom i stilom. Kroz godine je često menjala boju kose, stil oblačenja i šminku. Ova najnovija transformacija samo je jedan od mnogobrojnih izraza njene kreativnosti i samopouzdanja.

Kako god da je svet dočekao ovu promenu, jedno je sigurno - Kristina Agilera nastavlja da izaziva pažnju svojim hrabrim izborima i održava svoj status ikone stila. Njen uticaj na muzičku industriju i modu ostaje neosporan, a fanovi s nestrpljenjem iščekuju šta će sledeće doneti ova talentovana umetnica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija